Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

NOCCO BCAA DRINK caffein free 330ml (sugar freecukor mentes) Nagyobb

NOCCO BCAA DRINK caffein free 330ml (sugar freecukor mentes)

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  NOCCO BCAA DRINK caffein free 330ml (sugar freecukor mentes)

  NOCCO BCAA DRINK caffein free 330ml (sugar freecukor mentes)

  BCAA-t (elágazó láncú aminosavak), L-karnitint, zöld teat EGCG-val, koffeint, és hat különböző vitamint tartalmazó ital.

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 16 hűségpont. A kosárad összesen 16 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 16 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

BCAA-t (elágazó láncú aminosavak), L-karnitint, zöld teat EGCG-val, koffeint, és hat különböző vitamint tartalmazó ital.

543 Ft

NOCCO BCAA+ contains BCAA (branched chain amino acids) and six different vitamins. NOCCO BCAA+ is carbonated and completely sugar-free (sweetened with sucralose) Per 330 ml can:

· BCAA 4:1:1 (Leucine, Valine and isoleucine) 5000 mg
· Vitamin D is 100% RDA
· Vitamin B6 100% RDA
· Vitamin B12 100% RDA
· Biotin 100% RDA
· Folic Acid 100% RDA
· Niacin 100% RDA
* RDA: Recommended Daily Allowance