Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Amino Pro With Caffeine 267g

 • 705016180080
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Amino Pro With Caffeine 267g

  Amino Pro With Caffeine 267g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 142 hűségpont. A kosárad összesen 142 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 142 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

4 717 Ft

A DYMATIZE AMINO PRO with Caffeine egy tudományosan adagolt aminosav és elektrolit keverék, mely biztosítja mindazt, amire - edzések közben a maximális edzésintenzitáshoz, teljesítőképességhez és rekord sebességű regenerációhoz - szükséged van!

2.5g tökéletesen instant BCAA komplex
212mg elektrolit mátrix
2g L-Taurin
1g L-Citrullin

80 mg Koffein

A DYMATIZE Performance Driven termékei új dimenziót nyitnak a legális teljesítményfokozás világában! Az DYMATIZE AMINO PRO a termékcsalád második eleme, ami biztosítja azt az aminosav és elektrolit ellátást, amire az edzés közbeni optimális hidratációhoz és anabolizmushoz szükséged van!

A DYMATIZE AMINO PRO több mint egy átlagos izotóniás ital:

HIDRATÁCIÓ

Az DYMATIZE AMINO PRO minden egyes adagja 212mg nyomelemet tartalmaz, melynek segítségével biztosítható az edzések során elvesztett kritikus elektrolitok stabil plazma-szintje, így fenntartható a teljesítményszint és kitolható a kifáradás!

MAXIMÁLIS TELJESÍTŐKÉPESSÉG ÉS REGENERÁCIÓ

Az DYMATIZE AMINO PRO 2.5 gramm BCAA keveréket, 2 gramm L-Taurint és 1 gramm L-Citrullint és 80 mg Koffeint tartalmaz, mely komplex garantálja az izomsejtek maximális teljesítőképességét és azt az anabolikus környezetet, melyre céljaid eléréshez szükséged van!

ÍNYCSIKLANDÓAN FINOM, FRISSÍTŐ ÍZEK

Az DYMATIZE AMINO PRO kifejlesztése során különösen fontos szerepet tulajdonítottunk annak, hogy nem csupán összetételében, de íz világában is tökéleteset alkossunk! Az DYMATIZE AMINO PRO így nem csupán a legkomplettebb, de GARANTÁLTAN az egyik legfinomabb edzés közbeni aminosav formula a piacon!

Összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
L-Citrulline  1 g 
Taurine  2 g 
Chain•Sol® 2:1:1 H2O-Soluble BCAAs (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine)  2,5 g 
Kálium  65 mg 
Nátrium  115 mg 
Magnesium  12 mg 
Kalcium  20 mg 
Caffein 80mg

Adagolás:táplálékkiegészítőként az intenzív edzés minden 30-45 percére egy adagolókanállal. Adagolókanalként 250-350 ml vízben feloldva az egyéni ízlésnek megfelelően.