Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Anabolic Halo 1100g NEW Nagyobb

Anabolic Halo 1100g NEW

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Anabolic Halo 1100g NEW

  Anabolic Halo 1100g NEW

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 374 hűségpont. A kosárad összesen 374 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 374 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

12 354 Ft

MUSCLETECH ANABOLIC HALO!
Az ANABOLIC HALO nem más mint egy eszméletlenül komplex edzés utáni visszatöltő! Mindent magába foglal amire edzés után szükséged van! Prémium szénhidártok melyek pumpaként szívják magukkat az izomépítés szempontjából kritikus fontosságú BCAA-t, Glutamine-t és az egyéb esszenciális aminósavakat és fehérjéket. Kreatin, hogy a sejtjeid térfogata nagyobbra duzzadjanak mint valaha! Emésztő enzimek, hogy semmi se vésszen kárba! És mindössze 1g cukor, hogy a lehető legjobb minőségben tudj építkezni a súlyfelesleg gyarapítása nélkül! 
Felhasználási javaslat:
 
Keverj el egy adagolókanállal (34g) 300ml hideg vízben és fogyaszd edzés után azonnal vagy az edzéseg utosó szériái közben kortyolgatva.
 
Összetevők:
 
2.4 LBS.  
Serving Size:1Scoop(34g)
Servings Per Container:Approx. 32
 
Amount Per Serving % Daily Value
 
Calories 130  
Calories From Fat    
Total Fat 1g 2%*
Saturated Fat 0.5g 3%
Trans Fat 0g
Cholesterol 15mg 5%
Total Carbohydrate 10g 3%
Dietary Fiber 1g 4%*
Sugar 1g
Protein 20g 40%*
Vitamin C (As Ascorbic Acid) 30mg 50%
Calcium 175mg 18%
Magnesium (As Magnesium Oxide) 47.5mg 12%
Sodium 140mg 6%
Potassium (As Dipotassium Phosphate) 27.5mg 1%
 
Glutamine / BCAA Matrix  
L-Glutamine And L-Glutamic Acid (As L-Glutamine, Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Ccalcium Caseinate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Egg Albumen And ModCarb™) 2.5g
 
L-Leucine (As L-Leucine, Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Egg Albumen And ModCarb™) 1.4g
 
L-Valine (As L-Valine, Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Egg Albumen And ModCarb™) 0.8g
 
L-Isoleucine (As L-Isoleucine, Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Egg Albumen And ModCarb™) 0.8g
 
Multi-Phase Carb System  
 
ModCarb™ Slow-Digesting Carbohydrates 3g
Oat (As Avena Sativa) (Kernel) , Amaranth (As Amaranthus Retroflexus) (Grain), Quinoa (As Chenopodium Quinoa) (Grain) , Buckwheat (As Fagopyrum Esculentum) (Grain), Millet (As Panicum Miliaceum) (Grain) , Chia (As Salvia Hispanica) (Grain)
 
Muscle Growth And Recovery Complex  
 
Creatine Monohydrate 2.5g
Tart Cherry Concentrate (As Prunus Cerasus) (Fruit Juice) 250mg
 
Cell-Volumizing Compounds  
 
L-Alanine (As L-Alanine, Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Egg Albumen And ModCarb™) 1g
Taurine 1g
Glycine (As Glycine, Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Egg Albumen And ModCarb™) 0.8g
 
Active Digestive Enzymes  
Papain 25mg
Amylase 25mg
 
 
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
† Daily Value not established
Other Ingredients:
Multi-Phase Protein SYstem (Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Egg Albumen), Maltodextrin, Cocoa Powder, Natural And Artificial Flavors, Sunflower-Based Nutritional Supplement (Sunflower Oil, Corn Syrup Solids, Sodium Caseinate, Mono-And Diglycerides, Dipotassium Phosphate, Tricalcium Phosphate, Soy Lecithin, Tocopherols [As Preservative]), Salt, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Acesulfame-Potassium, Sucralose, Soy Lecithin.
CONTAINS MILK, SOY, WHEAT AND EGG INGREDIENTS. PROCESSED IN A FACILITY THAT ALSO PROCESSES PEANUT INGREDIENTS.