Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

5- HTP 50 mg 45 Capsules Nagyobb

5- HTP 50 mg 45 Capsules

 • 47469008826
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  5- HTP 50 mg 45 Capsules

  5- HTP 50 mg 45 Capsules

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 102 hűségpont. A kosárad összesen 102 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 102 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

3 378 Ft

Az 5-HTP a szerotonin egyik prekurzora, mely egy neurotranszmitter, és a megelégedettség és boldogság ingerületeit továbbítja. Az 5-htp így az alvás minőségének javítására és depresszió ellen használatos leginkább. Az édességek utáni vágyódást is csökkenti, így hatásos lehet, ha épp a zsírégetés a fő célunk.

 • Javítja az alvás minőségét, így elősegíti a regenerálódást és a növekedési hormon kiválasztást
 • Elméletileg a szerotoninszint növelésén eresztül csökkenti az édességek iránti vágyódást
 • Jobb közérzetet és kisebb stressz érzetet eredményzhet használata, ami jótékonyan hat a katabolikus kortizol háztartásunkra 

Összetétel:

Serving Size - 1 capsules

Servings Per Container - 45 (45 capsules)

Typical Nutritional Values

      Per Serving
5-Hydroxy L-Tryptophan (5-HTP)    

50 mg

Adagolás: Napi 1-2 kapszula, főként lefekvés előtt éhgyomorra. Antidepresszánsokkal együtt nem szedhető!