Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Puritan's Pride 5- HTP 50mg 60 caps. Nagyobb

Puritan's Pride 5- HTP 50mg 60 caps.

 • 25077531530
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Puritan's Pride 5- HTP 50mg 60 caps.

  Puritan's Pride 5- HTP 50mg 60 caps.

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 142 hűségpont. A kosárad összesen 142 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 142 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

4 717 Ft

PURITAN'S PRIDE - 5-HTP - L-5-HYDROXY-TRYPTOPHAN - 50 MG 

Az 5-hidroxi-triptofán egy természetben előforduló növényi aminosav származék, mely a szervezet szerotonintermelésében vesz részt. 

Az 5-HTP  az alvás minőségének javítására és depresszió ellen használatos leginkább. Az édességek utáni vágyódást is csökkenti, így hatásos lehet fogyókúra kiegészítésére is.

Adagolás:

Napi 1-2 x 2 kapszula étkezéskor

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

5-HTP

100 mg

**

(L-5-Hydroxytryptophan)   (from Griffonia Extract)   (Griffonia simplicifolia) (seed)

Carnitine (As L-Carnitine)

1.3g

**

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.