Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Puritan's Pride Acetyl L-Carnitine 500mg 60 caps Nagyobb

Puritan's Pride Acetyl L-Carnitine 500mg 60 caps

 • 25077347278
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Puritan's Pride Acetyl L-Carnitine 500mg 60 caps

  Puritan's Pride Acetyl L-Carnitine 500mg 60 caps

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 95 hűségpont. A kosárad összesen 95 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 95 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

3 142 Ft

PURITAN'S PRIDE - ACETYL-L-CARNITINE 500 MG 

Az acetil-l-karnitin támogatja a zsírégetést, a megnövelt fókuszt és a stresszoldást. 

Az acetil-l-karnitin fontos szerepet játszik az anyagcserében, különösen a zsírok lebontásában. Kutatások kimutatták, hogy a liponsav és acetil L-karnitin keveréke elősegíti az anyagcsere működését, így jobban ellenállva a szabad gyököknek és az oxidatív stressznek. Ezen felül, az acetil-l-karnitin javítja az immunrendszert, megnöveli az energiaszintet, vitalitást és az ATP termelést. 

Nem tartalmaz mesterséges ízesítőket és édesítőszereket, tartósítószereket, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

Adagolás: Napi 2 kapszula. 

Összetétel:

Amount Per Serving % Daily Value
Acetyl L-Carnitine Free Form 500 mg *
  (as Acetyl L-Carnitine HCl)
*Daily Value not established.

Other Ingredients: Rice Flour, Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.