Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Oh Yeah! 85g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Oh Yeah! 85g

  Oh Yeah! 85g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 21 hűségpont. A kosárad összesen 21 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 21 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

708 Ft

ISS OH YEAH PROTEIN BAR

Áldozatok nélkül nincs növekedés - ez a testépítés alapszabály, DE ez nem vonatkozik a protein-szeletedre! A fűrészpor ízű, kemény és ehetetlen fehérjeszeletek ideje lejárt! Jutalmazd meg magad egy kemény edzés után egy szelet fenséges ízű ISS Oh Yeah! fehérjeszelettel. Az OhYeah! Bar 30 gramm izomépítő fehérjét, esszenciális zsírsavakat és minimális cukrot tartalmaz, zéró transzzsírsav tartalom mellett. Ez a szelet valóban semmihez sem hasonlítható! Több mint egy átlagos íztelen protein-szelet, olyan finom és olyan csábító, mint egy valódi krémes csoki - és ezt persze minden lelkiismeret furdalás nélkül élvezheted! Nem fogod elhinni, hogy nem egy cukorral teli desszertet fogyasztasz! Harapj hát bele, és rögtön tudni fogod, honnan kapta a nevét!

GLUTÉNMENTES VERZIÓBAN IS!

Összetétel:

Serving Size 1 Bar (85g)

Servings Per Container 1/12

Amount Per Serving

% Daily Value*

Calories

340

 

Calories From Fat

120

 

Total Fat

13g

20%

Saturated Fat

8g

40%

Trans Fat

0g

 

Polyunsaturated Fat

0.5g

 

Monounsaturated Fat

2.5g

 

Cholesterol

15mg

5%

Sodium

105mg

4%

Potassium

90mg

3%

Total Carbohydrate

32g

11%

Dietary Fiber

2g

8%

Sugars

10g

 

Sugar Alcohol

14g

 

Protein

28g

56%

Vitamin A

 

2%

Vitamin C

 

0%

Calcium

 

10%

Iron

 

10%

Phosphorus

 

10%

* Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
** Daily Value not established.

Ingredients: Protein Blend[( Oh Yeah!®Blend Consisiting Of Whey Protein Isolate, Soy Protein Isolate, Milk Protein Isolate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate), Hydrolyzed Gelatin], Chocolate Coating(Maltitol, Palm Kernel Oil, Whey Protein Concentrate, Sugar, Cocoa Powder, Soy Lecithin, Vanillin), Chocolate Cookie Pieces (Wheat Flour, Sugar, Soybean And/or Cottonseed Oil, Cocoa Processed With Alkali, Salt, And Sodium Bicarbonate), Soy Nuts, Caramel (Sugar, Corn Syrup, Nonfat Dry Milk, Maltitol Syrup, Cocoa Butter, Corn Starch, Butter, Sucralose, Soy Lecithin, Natural And Artificial Flavors), Glycerine, Fractionated Palm Kernel Oil, Canola Oil, Soy Lecithin, Natural And Artificial Flavor, Salt, Sucralose, Acesulfame Potassium (An Artificial Sweetener), And Potassium Sorbate Added As A Preservative

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

 

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.