Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Elite Egg 915g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Elite Egg 915g

  Elite Egg 915g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 262 hűségpont. A kosárad összesen 262 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 262 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

8 654 Ft

A Dymatize Elite Egg Protein egy extra magas minőségű tojásfehérje koncentrátum, mely az egyik legmagasabb biológiai értékű természetes fehérjeforrást biztosítja a legmodernebb technológiai eljárások segítségével. A tojásfehérje, mint az egyik legkönnyebben emészthető és legmagasabb hasznosulási rátával rendelkező forrás évtizedeken keresztül uralta a fehérje-kiegészítés világát, és ma is tökéletes választást jelent, ha a fehérje beviteled minőségi fehérjével akarod kiegészíteni étrended, különösen, ha valamilyen okból távol akarod tartani magad a tej- vagy szójalapú formuláktól.

A Dymatize Elite Egg az esszenciális és nem esszenciális aminosavak teljes spektrumát garantálja, miközben a legfejlettebb technológiai eljárások segítségével koleszterin- és gyakorlatilag zsírmentes!

A Dymatize Elite Egg Protein a fehérje-kiegészítés gyors, magas minőségű és pokolian finom eszközét kínálja!

Supplement Facts

Serving Size:1Scoop(32.5g)

Servings Per Container:28

Amount per Serving:

Calories

110

Calories From Fat

2

Total Fat

0g

0%

Cholesterol

5mg

2%

Sodium

380mg

15%

Potassium

370mg

10%

Total Carbohydrate

3g

1%

Dietary Fiber

less than 1g

2%

Protein

24g

48%

Calcium

2%

Not a significant source of Saturated Fat, Trans Fat, Sugar, Vitamin D, Vitamin A and Iron.

* Percent (DV) Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

Adagolás: A napi fehérkeszükséglettől függően fogyassz 1-3 adagot, főként lefekvés előtt vagy egy étkezés fehérjetartalmának pótlásakor!