Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Elite Primal 1865g Nagyobb

Elite Primal 1865g

 • 705016557868
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Elite Primal 1865g

  Elite Primal 1865g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 357 hűségpont. A kosárad összesen 357 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 357 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

11 803 Ft

Az Elite Primal Beef Protein egy különleges marhafehérje készítmény, 375%-kal koncentráltabb, mint a marhahús!

Elite Primal BEEF Protein egy különleges marhahúsfehérje készítmény. Ez a fehérjeforrás az összes közül a legkiválóbb. Jelentős mértékben fokozza a tesztoszteronszintet, miközben biztosítja az izomépítéshez szükséges aminosavakat, és emellett még a szervezet zsírlebontó tevékenységét is ösztönzi. Ha még nem próbáltad, most itt az idő!

A marhahús fehérje jelentős mértékben fokozza a tesztoszteronszintet, miközben biztosítja az izomépítéshez szükséges aminosavakat, és emellett még a szervezet zsírlebontó tevékenységét is ösztönzi.

Adagolás: 1 vagy 2 mérőkanál edzés után 300-500 ml vízben elkeverve

Supplement Facts

Serving Size 1 Scoop (33g)
Servings Per Container 56

Amount Per Serving

% DV*

Calories

110

*

Total Fat

0g

0%

Cholesterol

0mg

0%

Sodium

85mg

4%

Total Carbohydrate

less than1g

0%

Protein

27g

54%

Calcium

6%

 

Iron

4%

 

Not a significant source of calories from fat, saturated fat, trans fat, dietary fiber, sugar, vitamin a or vitamin c.
* Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.

Other Ingredients: Primal Beef Protein Blend: [Hydrolyzed Peptides Derived From Beef Sources, Hydrolyzed Beef Protein Isolate, Beef Albumin], Sources, Hydrolyzed Beef Protein Isolate, Beef Albumin], Pharmaceutical Grade BCAA Matrix: [L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine], Creatine Monohydrate, Natural And Artificial Flavors, Protein Retaining Matrix: [GKG (Glutamine-Alpha-Ketoglutarate), OKG (Ornithine-Alpha-Ketoglutarate), AKG (Alpha-Ketoglutarate), KIC (Alpha-Ketoisocaproate)], Acesulfame Potassium, Sucralose, Silicon Dioxide, Red #40.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.