Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Carnivor Mass 4625g 10lbs Nagyobb

Carnivor Mass 4625g 10lbs

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Carnivor Mass 4625g 10lbs

  Carnivor Mass 4625g 10lbs

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 620 hűségpont. A kosárad összesen 620 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 620 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

20 465 Ft

CARNIVOR MASS!

A PRÉMIUM MARHAFEHÉRJE HIRDROLIZÁTUM ÉS A GYORS SZÉNHIDRÁTTÖLTÉS ÉS A SEJTTÉRFOGAT NÖVELŐ SZÍNTISZTA KREATIN EGYÜTTES EREJE EGY TERMÉKBEN!

Anabolikus, kiemelkedő minőségű tömegnövelő, amelynek alapját marhahús fehérje izolátum képezi. Laktózt, egyszerű cukrokat nem tartalmaz!

Carnivor Mass Hydrolyzed Beef Protein Isolate:

 • 50g fehérje adagonként (hidrolizált marhahús fehérje izolátum)
 • 125g színvonalas szénhidrát
 • 5g kreatin adagonként
 • Extra BCAA, Glutamine, Ariginine és Ornithine
 • MCT a kirobbanó energiaszintért
 • 0g cukor
 • 0g koleszterin
 • 0g zsír
 • laktóz és glutén mentes

Nem újdonság, hogy a testépítők, erősportolók sok marhahúst fogyasztanak a színvonalas erő- és izomtömeg növelés támogatására. A Carnivor az első olyan tömegnövelő, amelynek összetétele a marhahús fehérje jótékony hatásaira épül. A CARNIVOR koncentráltabb, mint a tejsavó fehérje alapú formulák. Marhahús fehérje extraktum izolációs és hidrolízises technológiával előállítva.
A marhahús által kínált előnyök egyike a magas kreatin tartalom. A marhahús a legjobb természetes kreatinforrás! Ha az izomsejteket kreatinnal szeretnéd feltölteni, ekképpen maximalizálva szervezeted anabolikus törekvéseit, használd ki a marhahús páratlan, természetes kreatin tartalmát! A történelem megmutatta, hogy az erős férfiak már az emberi emlékezet óta marhahúst fogyasztottak a muszkularitás hangsúlyozása érdekében. Ókori harcosok, görög atléták, Sandow és sportolótársai, de még a gladiátorok is naponta fogyasztottak marhahúst az erő, az izomtömeg gyarapítására, a harci kapacitás növelésére. A CARNIVOR ezt a hagyományt folytatja.

MUSCLEMEDS CARNIVOR MASS

Összetétel:
Egy adag mérete: 185 g | 4 scoops
Adagok Száma: 14
  Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 720 kcal  
    Kalória Zsírból 23 kcal  
Zsír 2.5 g 4%
   abból telített zsírsavak 1.5 g 8%
Koleszterin 0 g 0%
Nátrium 510 mg 21%
Kálium 215 mg 6%
Szénhidrát 125 g 42%
   Élelmi rost 0 g
   Cukor 0 g
Fehérje 50 g
Vitamin A 315 IU 6%
Vitamin C 99 mg 165%
Thiamin 4 mg 27%
Riboflavin 8 mg 47%
Niacin 32 mg 160%
Vitamin B6 25 mg 1250%
Vitamin B12 400 mcg 6667%
Calcium 6 mg <1%
Phosphorus 27 mg 3%
Magnesium 5 mg 1%
Chromium 
(As Chromium 454® Bio-Organic Yeast Matrix)
200 mcg 167%
Ingredients: ISPIKE™ Technology [Consisting Of Insulin-Release-Amplifying Reactive Carbohydrate System (Micronparticulated Maltodextrin, Micronparticulated Waxy Maize, Amylase, Gluco-Amylase), And Insulin-Signal-Amplifying System (Agaricus Blazei, D-Pinitol, 4-Hydroxyisoleucine, Patent-Pending Chromium 454™)], CARNIVOR-BPI™ [Consisting Of Hydrolyzed Beef Protein Isolate, Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Branched Chain Amino Acids (BCAAs: L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), And Anabolic Nitrogen Retention Technology™ Intermediates: GKG (Glutamine-Alpha-Ketoglutarate), OKG (Ornithine-Alpha-Ketoglutarate), AKG (Alpha-Ketoglutarate), And KIC (Alpha-Ketoisocaproate)], Hydrolyzed Beef Gelatin, Cocoa, Medium-Chain Triglycerides (MCTs), Natural And Artificial Flavors, Salt, Acesulfame Potassium, Sucralose, Silicone.

Adagolás:  Fogyassz 1-1 adagot edzés után közvetlenül és a nap másik felében!