Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Quest Bar 60g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Quest Bar 60g

  Quest Bar 60g

  A piacon elérhető legjobb tápanyag profillal rendelkező fehérjeszelet, szeletenként 20 gramm első osztályú fehérje, 2-7 gramm aktív szénhidrát, zéró hozzáadott cukor és zéró felesleges, zsírépítő adalék. és ami legalább ennyire fontos, ELKéPESZTŐEN FINOM

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 20 hűségpont. A kosárad összesen 20 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 20 Ft.


Elérhetőség: Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

A piacon elérhető legjobb tápanyag profillal rendelkező fehérjeszelet, szeletenként 20 gramm első osztályú fehérje, 2-7 gramm aktív szénhidrát, zéró hozzáadott cukor és zéró felesleges, zsírépítő adalék. és ami legalább ennyire fontos, ELKéPESZTŐEN FINOM

669 Ft

QUEST BAR 60g

Leírás

A Quest Nutrition megalapításának célja az volt, hogy a nagyszerűséget hozzuk el a számodra! Az első lépés a piacon elérhető legjobb tápanyag profillal rendelkező fehérjeszelet megalkotása volt, szeletenként 20 gramm első osztályú fehérje, 2-7 gramm aktív szénhidrát, zéró hozzáadott cukor és zéró felesleges, zsírépítő adalék. és ami legalább ennyire fontos, ELKéPESZTŐEN FINOM! Ez az, amiért mindenki a QUEST-ről beszél, és amiért képtelenek ezt...és ennek fogyasztását abbahagyni! Ideje Neked is belépni a klubba...az egyetlen dolog, amit tenned kell a függővé váláshoz, hogy egyszer megkóstolod!

Ha egyébként is csokin élsz, és közben száraz és zsírmentes vagy, akkor edd tovább. De ha olyan vagy, mint mi itt a Quest csapatában, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy cukorral és egyéb felesleges, üres kalóriákkal tömjék magukat, anélkül, hogy zsírosak és egészségtelenek legyenek, ha olyan vagy aki jól akar kinézni és közben jól is akarja érezni magát, akkor a megváltás megérkezett, a neve: QUEST BAR!


Hosszú évek kutató és fejlesztő munkája ért révbe a QUEST BAR megalkotásával, az első VALóBAN alacsony szénhidráttartalmú, magas minőségű tápanyagokat biztosító fehérjeszelet piacra kerülésével! A QUEST BAR fogyasztásával pontosan ugyanazt teszed a testeddel, mint egy minőségi étkezés elfogyasztásával: MAGAS minőségű tápanyagokat biztosítasz a regeneráció és fejlődés garantálásához!


NE TEDD SEMMIVé A KEMéNY MUNKáT, AMIT NAP MINT NAP VéGZEL AZéRT, HOGY CUKORRAL TELI, FELESLEGES öSSZETEVŐKKEL TöMöTT SZELETEKET FOGYASZTASZ!
A QUEST BAR a tökéletes fehérje és étkezés helyettesítő szelet, ami valaha is piacra került, legyen bármi is a célod, száraz izmok építése vagy épp zsír leadása, a QUEST BAR az a szelet, ami tökéletesen beleillik a napi rutinodba!

Összetétel: AZ ÖSSZETÉTEL ÍZENKÉNT ÉS TERMÉKTIPUSONKÉNT ELTÉRHET!

GLUTÉN MENTES TERMÉK!

High Protein Candy

Protein Blend (Whey Protein Isolate, Milk Protein Isolate), Peanut Butter, Unsweetened Chocolate, Cocoa Butter, Erythritol, Peanuts. Contains less than 2% of the following: Salt, Almonds, Cashews, Stevia, Sunflower Lecithin and Sucralose.

Nutrition Facts

Serving Size 2 Cups (50g)

Calories 240

Calories from Fat 150

*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet

Amount/Serving

%Daily Value*

Total Fat 17g

26%

Saturated Fat 7g

35%

Trans Fat 0g

Cholesterol "