Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Mayonaise 340g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Mayonaise 340g

  Mayonaise 340g

  Fogyassz 10,000 kalóriával kevesebbet havonta úgy, hogy a cukorral és zsírral teli öntetek és mártások helyett ezentúl a Walden Farm ínycsiklandóan finom, KALÓRIAMENTES termékeit fogyasztod!

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


Elérhetőség: Készleten

Fogyassz 10,000 kalóriával kevesebbet havonta úgy, hogy a cukorral és zsírral teli öntetek és mártások helyett ezentúl a Walden Farm ínycsiklandóan finom, KALÓRIAMENTES termékeit fogyasztod!

631 Ft

-700 Ft

1 331 Ft

Walden Farms 1972 óta gyárt egészséges különleges ételeket, melyek segítik az embereket a kalória-, zsír-, szénhidrát- és  cukor mentes táplálkozás irányába fordítani, anélkül, hogy elfelednék  a nagyszerű ízt.

Az elmúlt évtizedben a Walden Farms figyelemre méltó eredményt ért el, az  általunk kifejlesztett  ízfokozókkal, mely az eredetivel hasonló ízt biztost kalória-, zsír-, cukor- és szénhidrát valamint, gluténmentesen.

A Walden Farms termékek között megtalálható a kiváló ízű majonéz termékek, melyek különleges fűszerezéssel friss és természetes összetevőkből vannak készítve, elsősorban szendvicsek vagy sültek  ízesítésére ajánlottak. Ha szereted a szenvicseket vagy hamburgert ízesíteni, de félsz, hogy magas a kalória és a cukor tartalma, akkor neked a Walden mayonnaise termékeket ajánljuk 2 nagyszerű ízben, melyek:

 • Kalóriamentes
 • Cukormentes
 • Zsírmentes
 • Glutén mentes
 • Egyedi és finom íz


Ízek:

 • RANCH MAYO egyesíti petrezselyem, cayenne bors, paprika ízeit. Ízletes szendvics vagy egyéb más ételek ízesítésére alkalmas. (*nátrium tartalom:  175mg (7% DV))
 • POMEGRANATE MAYO gránátalma, áfonya, citrom és természetes aromák hozzáadásával. Ízletes szendvicseket vagy egyéb ételek ízesítésére. (*nátrium tartalom:  175mg (7% DV)).


Minőségét megőrzi:
Lásd a csomagoláson.

Tárolási feltételek: 
A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni. 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.