Olimp Labs Gold VIT™ D Forte - 30 kapszula Nagyobb

Olimp Labs Gold VIT™ D Forte - 30 kapszula

  • 5901330041549
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Olimp Labs Gold VIT™ D Forte - 30 kapszula

    Olimp Labs Gold VIT™ D Forte - 30 kapszula

    Tartalmazza az immunrendszerünk számára elengedhetetlen D-vitamint!

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 63 hűségpont. A kosárad összesen 63 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 63 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

Tartalmazza az immunrendszerünk számára elengedhetetlen D-vitamint!

2 090 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Az Olimp Gold Vit D Forte nagy dózisban tartalmaz a csontjaink és immunrendszerünk számára elengedhetetlen D-vitamint! Különösen ajánlott a téli D-vitamin hiányának megelőzésére, csontsérülés, vagy izületi bántalmak esetén.

D-vitamin a köztudattal ellentétben közel sem egy „egyszerű” vitamin! Komplex összetételével a test számára hihetetlenül fontos, egyfajta természetes hormonként vesz részt több testi funkcióban a csontok és porcok építésétől az immunrendszerünk szilárdításáig! Növeli a kalcium felszívódását, így gyakorlatilag a csontjaink, izületeink és fogaink egyik legfontosabb „kőművese” – nélküle csonttörés, vagy csontritkulás esetén hiába növeljük a bevitt kalcium mennyiségét, a nagy része kárba vész.

D-vitamin hiányában a csontok ellágyulnak, az izületek elveszítik az ellenálló képességüket. Gyermekkorban (amikor a gyors növekedés miatt fokozottan szükség lenne D-vitaminra) kialakulhat az „angolkór”, melynél a csontok felpuhulnak, deformálódnak, felnőtt korban pedig a hiány osteomalachia (csontlágyulás) tünetei jelentkeznek. Fokozódik a csontritkulás esélye, mely a kor előrehaladtával már egyre nehezebben orvosolható.

Támogatja az immunrendszert, megelőzve több autoimmun jellegű megbetegedést, például csökkenti az I-es tipusú cukorbetegség, vagy sclerosis multiplex kialakulásának esélyét.

A legújabb kutatások alapján csökkenti egyes ráktípusok (vastagbél-, mellrák) kialakulásának kockázatát is.

Optimális körülmények között a szervezet természetes úton is képes hozzájutni: D1 és D2 vitaminhoz táplálékból juthatunk (pl. halételek, máj), D3 vitamint pedig az UV sugárzás hatására a bőr is szintetizál. De gondoljuk végig, ebből a szempontból mennyire egészséges a napi táplálkozásunk, illetve hol van a napozás optimális küszöbe manapság, amikor délben 15 perc alatt leégünk.

Az Olimp Gold Vit D Forte egyszerű megoldást kínál a mindennapokra: könnyen lenyelhető Flow Caps kivitelű kapszulákat csak naponta egyszer kell bő vízzel bevenni.

Flow Caps Liquid Technology™ kapszula azoknak készült, akik hatékonyan szeretének vigyázni egészségükre. A Flow Caps Liquid Technology™ kétrészes kapszula folyékony hatóanyagot tartalmaz, legtöbbször olaj, olajszerű formában a maximális felszívódás, biohasznosulás és magas minőség megörzése érdekében. Egyedülálló zárási rendszere csökkenti az oxidációs hatásokat. Ennek eredményeként használatkor nem tapasztal semmilyen kellemetlen ízt és szagot.

Olimp Caps Technológia

Kiszerelés: 

  • 30 kapszula


Javasolt használat:

  • Napi 1 kapszula étkezés után bő folyadékkal fogyasztva.


Összetevők:


1 kapszula% RDA *
D-vitamin 
25  µg (1000 IU)500%
*% RDA - ajánlott napi adag