Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

OLIMP KRE-ALKALYN 1500 KREATIN - 120 KAPSZULA Nagyobb

OLIMP KRE-ALKALYN 1500 KREATIN - 120 KAPSZULA

 • 5901330003615
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  OLIMP KRE-ALKALYN 1500 KREATIN - 120 KAPSZULA

  OLIMP KRE-ALKALYN 1500 KREATIN - 120 KAPSZULA

  A Kre-Alkalyn® modern 12 pH feletti szabadalmazott kreatin forma, mely nagy stabilitású és gyors felszívódású, ami nem okoz diszkomfort érzetet a gyomorban.

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 150 hűségpont. A kosárad összesen 150 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 150 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

A Kre-Alkalyn® modern 12 pH feletti szabadalmazott kreatin forma, mely nagy stabilitású és gyors felszívódású, ami nem okoz diszkomfort érzetet a gyomorban.

4 953 Ft

OLIMP KRE-ALKALYN 1500 KREATIN - 120 KAPSZULA


A KRE-ALKALYN® MODERN 12 PH FELETTI SZABADALMAZOTT KREATIN FORMA, MELY NAGY STABILITÁSÚ ÉS GYORS FELSZÍVÓDÁSÚ, AMI NEM OKOZ DISZKOMFORT ÉRZETET A GYOMORBAN.


Az Olimp Kre-Alkalyn 1500 nagy dózisban tartalmazza a szabadalmaztatott PH stabil kreatin formulát, amely nagyjából 10-szer hatékonyabb a kreatin-monohidrátnál! Speciális összetétele nem károsul a gyomor savas közegében, így nem okoz emésztési nehézségeket, illetve a hasznosulásához nem igényel hozzáadott cukrot.

Ha hízékony vagy és a hatékonyság miatt cukorral kevert kreatin-monohidráttól még jobban meghízol és „bevizesedsz”, akkor valami célzottabbra van szükséged! Viszont a kreatin annyira ütőképes teljesítményfokozó cucc, hogy kár lenne kihagyni! Akkor itt az ideje egy sokkal közvetlenebb hatású, fejlettebb formulát is kipróbálni!

Az Olimp Kre-Alkalyn 1500 által tartalmazott speciális kreatin hatalmas előnyökkel bír!
 • Egyedi összetételének köszönhetően a hatásának kifejtéséhez nincs szüksége vízre, vagy cukorra!
 • Magas PH értéke (PH12) miatt nem károsítja a gyomor savas közege!
 • gyomor savas közegébe kerülve nem okoz felfúvódást, vagy hasmenést!
 • Hihetetlenül könnyedén képes áthatolni a sejtmembránon, így kb. 10-szer jobban hasznosul, mint a kreatin-monohidrát.

A szabadalmaztatott Kre-Alkalin formula lényege, hogy speciális kötésének köszönhetően nem kell cukor az inzulinszint megemeléséhez, hogy aztán az segítsen hasznosítani magát a kreatint. 

Gyakorlatilag egy „önjáró” kreatinról beszélünk, amely magától képes bejutni a sejtekbe, ráadásul pont a hatékonyabb bejutás miatt nagyjából 10-szer hatékonyabb a kreatin-monohidrátnál! 

Még tovább csökkenti a veszteséget a rendkívül stabil formula, amely extra magas PH értékének köszönhetően nem bomlik el az emésztőrendszerünk savas közegében, hanem szinte maradéktalanul képes hasznosulni! 

Ezek a tulajdonságok egyrészt nagyságrendekkel képesek megnövelni a Kre-Alkalin hatékonyságát, másrészt annak is hatalmas előnye van, hogy a kreatin nem bomlik el az emésztőrendszerünkben értéktelen kreatininné! Ez annyit tesz, hogy a hasznosulásig az izomzatunk számára értékes anyag marad, másrészt a bomlási procedúra komoly emésztési galibát képes okozni a megnövekedett gáztermelődés (felfúvódás) és sokszor a hasmenés miatt. 

Az eredmény: rendkívül gyorsan és nagyobb mértékben jelentkező erőnövekedés, illetve emiatt nagyobb fokú izomtömeg növekedés! Ráadásul ami még fontosabb – tiszta, száraz izomzat fejlődik, nem a kreatin-monohidrátnál jellemző „puffadtabb” tömeg!

Az Olimp Kre-Alkalin 1500 adagonként (4 kapszula) tartalmazott 3.000mg Kre-Alkalin nagyjából 30.000mg kreatin-monohidrát hatásának felel meg kellemetlen emésztési problémák nélkül!

Összetevők: 99,3% pufferelt kreatin-monohidrát, tömegnövelőszer - mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló - magnézium-sztearát, kapszula (zselatin, színezék: E171). 

Javasolt adagolás:
 • edzésnapokon - 1-2 kapszulát reggel, és 1-2 kapszulát edzés előtt.
 • pihenőnapokon - 1-2 kapszulát reggeli előtt. 
 • Súlygyarapodást okozhat.
 • Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életvitelt.

 

Tápérték2 kapszula4 kapszula100 g
Energia érték

26 kJ (6kcal)

52 kJ (12 kcal) 1486 kJ (350 kcal)

Zsír

<0,5 g

<0,5 g <0,5 g
ebből telített zsírsav <0,1 g <0,1 g 0,3 g
Szénhidrát 0 g 0 g 0 g

ebből cukor

0 g 0 g 0 g

Fehérje

<0,5 g <0,5 g 13 g

0,02 g 0,04 g 1,1 g

Bufferolt kreatin monohidrát

1500 mg 3000 mg 86 g

Kre-alkalin

1320 mg 2640 mg 76 g
* referencia bevitel