Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Gain Fast Weight Gainer 3000 2,3kg Nagyobb

Gain Fast Weight Gainer 3000 2,3kg

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Gain Fast Weight Gainer 3000 2,3kg

  Gain Fast Weight Gainer 3000 2,3kg

  Magas minőségű összetevőket és fehérjét tartalmaz.

  Szeretnél komoly testsúlyt és izmot építeni? Akkor mi más lehetne a megoldás, mint egy igazán jó tömegnövelő? 

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 276 hűségpont. A kosárad összesen 276 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 276 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

Magas minőségű összetevőket és fehérjét tartalmaz.

Szeretnél komoly testsúlyt és izmot építeni? Akkor mi más lehetne a megoldás, mint egy igazán jó tömegnövelő? 

9 126 Ft

Az Universal Gain Fast biztosítja egy normál diéta táplálékát, míg egy rendes étkezés telítettségét kelti. A piacon kapható egyik legjobb testsúlynövelő a Universal Gain Fast terméke, mely 3100 kalóriával tölti fel a tested naponta.


Néha a kalóriák nem elégségesek. Több kell ahhoz, hogy a kívánt izomnövelő-hatást elérjük. Ahhoz, hogy a kívánt izomnövelést elérd, többre van szükséged!


Anabolikus serkentőkre, teljesítményfokozó gyógynövényekre, természetes növényi szterinekre, esszenciális zsírsavakra, emésztő enzimekre és izom optimalizálókra. Az Universal Nutrition Gain Fast 3100 mindezt tartalmazza és mindezek mellett elégséges fehérjét és szénhidrátot is és nagyon kevés zsírt, mely együttesen segíti az izmok felépülését és növeli a test funkciókat miközben gyors növekedést eredméynez.