Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Akció
Tonhal Filé darabok 1000 g JÉGRÉTEG NÉLKÜL! (fagyasztott 50-60g/darab) Nagyobb

Tonhal Filé Steak 1000 g (fagyasztott 40-60g/szelet)

 • ton
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Tonhal Filé Steak 1000 g (fagyasztott 40-60g/szelet)

  Tonhal Filé Steak 1000 g (fagyasztott 40-60g/szelet)

  Tonhal Filé Steak minimális jégréteggel! Prémium minőségű fehérje és Omega-3 esszenciális zsírsav forrás! Alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartamla miatt tökéletes része lehet az egészségtudatod táplálákozásnak de akár a legszigorúbb diétába is beleisszethető!

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


Elérhetőség: Készleten

Tonhal Filé Steak minimális jégréteggel! Prémium minőségű fehérje és Omega-3 esszenciális zsírsav forrás! Alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartamla miatt tökéletes része lehet az egészségtudatod táplálákozásnak de akár a legszigorúbb diétába is beleisszethető!

2 069 Ft

-600 Ft

2 669 Ft

Tonhal Filé Steak minimális jégréteggel! Prémium minőségű fehérje és Omega-3 esszenciális zsírsav forrás! Alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartamla miatt tökéletes része lehet az egészségtudatod táplálákozásnak de akár a legszigorúbb diétába is beleisszethető! Az 40-60g-os darabok egyenként felengedhetőek így a kisebb adagokat kedvelők sincsenek bajban!

ADALÉKANYAG ÉS FOSZFÁT MENTES! BOMBA ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!

Mivel fagyasztott termék, a weboldalunkról kirázrólag személyes átvétellel (az Astoriánál található üzletünkben) rendelhető!

Kiszerelés: minimum 1000g-os egységtől az üzletben mérjük ki a kért mennyiséget

Halászati terület: Fiji-Maldív szigetek

Fogás módja: horgokkal és horogsorokkal halászott

Átlagos tápérték/ 100g termék:

Fehérje: 23,4 g

Szénhidrát: 0 g

Zsír: 0,9g

Omega-3: 250 mg

Telített zsírsavak: 0,2g

Energia: 108 kcal (452 KJ)

összetevők: Tonhal filé

A már kiengedett terméket visszafagyasztani tilos! A terméket elfogyasztani hőkezelés utána szabad!