Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

ZMA Pro 90 Capsules 90 kapszula Nagyobb

ZMA Pro 90 Capsules 90 kapszula

 • 672898520009
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  ZMA Pro 90 Capsules 90 kapszula

  ZMA Pro 90 Capsules 90 kapszula

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 104 hűségpont. A kosárad összesen 104 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 104 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

3 457 Ft

A ZMA-Pro a cink-monometionin és a magnézium-aszpartát szinergikus kombinációja, mely e két kritikus nyomelem tökéletes hasznosulását garantálja.

A ZMA csökkenti az edzés utáni regenerációs időt és gyprsítja az izomnövekedést. A cink jelentős szerepet játszik a sejttérfogat növelésben és a szövetregenerálódásban, míg a magnézium az energia termelődés és a megfelelő izom-összehúzódás fenntartásában.

A fizikai aktivitás nagy mértékben fokozza a szervezet cink és magnézium igényét, melyek legideálisabb forrását a SAN ZMA Pro biztosítja! 

Adagolás:

Vegyél be 3 kapszulát naponta 2-szer. Az utolsó adagot lehetőleg lefekvés előtt 30-60 perccel vedd be. Maximum 9 kapszula 24 órán belül. A legjobb eredmény érdekében kerüld a kalcium tartalmú ételek és italok fogyasztását a ZMA Pro szedése alatt.

Összetètel:

sszetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
B6-vitamin  (Piridoxin HCl)
Magnesium  450 mg  (Magnézium aszpartát)
Zinc  30  (Cink-L monometionin)
Egyéb összetevők: zselatin, magnézium-sztearát.