Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

ZN-MG-B6 90 caps Nagyobb

ZN-MG-B6 90 caps

 • 804947000167
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  ZN-MG-B6 90 caps

  ZN-MG-B6 90 caps

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 71 hűségpont. A kosárad összesen 71 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 71 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

2 354 Ft

TESTED ZN-MG-B6

A Tested ZMA a cinkmagnézium és B6-vitamin szinergikus hatású keveréke, mely fokozza az anabolikus hormonok termelését és gyorsítja a regenerálódást.

Az intenzív fizikai megterhelések fokozzák a sportolók cink és magnézium szükségletét, mely ásvány anyagok kielégítő bevitele alapvető jelentőségű a sportteljesítmény optimalizálásában. A Tested ZMA e két nyomelem bevitelét biztosítja, méghozzá tökéletesen felszívódó és hasznosuló formában B6 vitaminnal megerősítve.

Adagolás:

Fogyassz 3 kapszula Tested ZMA-t éhgyomorra lefekvés előtt 30-60 perccel. A tökéletes hasznosulás érdekében ne fogyaszd kalcium tartalmú étellel vagy kiegészítővel egy időben.

TESTED NUTRITION ZN-MG-B6

Összetétel:
Egy adag mérete: 3 capsules
Adagok Száma: 30
  Adagonként tartalmaz DV %
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) 15 mg 750%
Magnesium (from Magnesium Aspartate) 450 mg 113%
Zinc (from Zinc L-Methionine and Zinc Aspartate) 30 mg 200%
Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet 
* Daily Value not established
Other Ingredients: Gelatin (capsule), Water, Magnesium Stearate.