Lipo 6 Black Intense Ultra Concentrate 60 caps Nagyobb

Lipo 6 Black Intense Ultra Concentrate 60 caps

  • 859400007450
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Lipo 6 Black Intense Ultra Concentrate 60 caps

    Lipo 6 Black Intense Ultra Concentrate 60 caps

    A Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate messze a legerősebb és legkíméletlenebb zsírpusztító formula, ami valaha is piacra került!

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 393 hűségpont. A kosárad összesen 393 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 393 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

A Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate messze a legerősebb és legkíméletlenebb zsírpusztító formula, ami valaha is piacra került!

12 990 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

FOKOZOTT ELŐVIGYÁZATOSSÁGGAL FOGYASZTHATÓ!

A Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate messze a legerősebb és legkíméletlenebb zsírpusztító formula, ami valaha is piacra került! Olyan erős, hogy sosem lesz szükséged 1 kapszulánál többre! Ez az egyetlen kapszula annyi koncentrált hatóanyagot tartalmaz, ami olyan kegyetlen és megállíthatatlan zsírégető kaszkádot indít el, amilyenhez még csak hasonlóra sem volt képes eddig semmilyen legális hatóanyag keverék! Az eredmény kirobbanó energiaszint, maximális fordulatszámra kapcsolt anyagcsere sebesség, így kalória és zsírégetés...és ZÉRÓ éhségérzet, hogy semmi se állhasson az utadba!

Mostantól csak egyetlen kapszulára van szükséged a tested zsírégető kemencéinek beindításához, és az emberileg lehetséges maximális ütemű zsírvesztés eléréséhez! A Lipo-6 Black Ultra Concentrate olyan ütemben pusztítja el a zsírpárnáid, amilyenre legmerészebb és legvadabb álmaidban sem mertél gondolni!

- Ultra-koncentrált megadózisú formula
- Csak egyetlen kapszulára van szükséged!
- Azonnal érezhető hatás!
- Megállíthatatlan zsírvesztés!
- Kirobbanó energiaszint!
- Zéró éhségérzet!

Összetétel:
adagonként tartalmaz
RDA %
 
INTENSE ULTRA CONCENTRATED FAT BURNER
653,5 mg
 
 
N-Acetyl
 
 
 
Caffeine citrate
 
 
 
Theacrine
 
 
 
Koffein
 
 
 
Advantra Z®
 
 
 
Hecogenin Acetate
 
 



Adagolás:

Fogyassz 1 kapszula Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate-t reggel és 1 kapszulát 6-8 órával később, étkezések előtt 15-30 perccel! SOHA NE FOGYASSZ 1 KAPSZULÁNÁL TÖBBET 4 ÓRÁN BELÜL, ÉS KAPSZULÁNÁL TÖBBET 24 ÓRÁN BELÜL!

Ne fogyaszd a formulát a lefekvést megelőző 6 órában, mert stimuláns hatású hatóanyagai zavarhatják az alvást!