Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Red Line Beef Jerky 25g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Red Line Beef Jerky 25g

  Red Line Beef Jerky 25g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 15 hűségpont. A kosárad összesen 15 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 15 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

512 Ft

MAGYARORSZÁG ELSŐ BEEF JERKYJE A RED LINE JERKY!
SZÁRÍTOTT, PÁCOLT, KONCENTRÁLT MARHAHÚS BÜKKFÁVAL ENYHÉN FÜSTÖLVE! 
* MAGYAR TERMÉK!
* BÁRMIKOR, BÁRHOL, EGYSZERŰEN HOZZÁFÉRHETŐ TISZTA FEHÉRJE FORRÁS!
* A KONCENTRÁLT FEHÉRJE TARTALOM ÉS A MINIMÁLIS SZÉNHIDRÁT, ZSÍR TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSA !
* 30%-al MAGASABB FEHÉRJE TARTALOM MINT AZ ITTHON ELTERJEDT MÁRKÁKNÁL!
* PRÉMIUM ALAPANYAGOK!
* KIVÁLÓ ÍZEK AZ IGAZI FŰSZEREKNEK KÖSZÖNHETŐEN!
* A "NASSOLÁS" MINŐSÉGI, SÓS FORMÁJA BŰNTETLENÜL!
* RÁGCSÁLJ ÚGY, HOGY KÖZBEN ADD MEG A TESTEDNEK A KELLŐ TÁPANYAGOT!
MI A JERKY?
A PERUI INDIÁNOK, A QUECHUÁK MÁR 2000 ÉVE ISMERTÉK A HÚS SZÁRÍTÁSSAL TÖRTÉNŐ TARTÓSÍTÁSÁNAK MÓDJÁT.
INNEN SZÁRMAZTATHATÓ A JERKY SZÓ IS, MELY A QUECHUA INDIÁN NYELVEN "CHARQUI" VOLT (JELENTÉSE: ÉGETNI).
Ez a tartósítási mód fellelhető valamennyi kultúrában az őskortól egészen napjainkig. A mongolok is alkalmazták és szárított húsukat "borc"-nak nevezték (a magyar "pörc" rokona).
A Dél-Afrikából származtatott "biltong" például ugyanezt az alapelvet követi a hús tartósítására – a szárítást. A XVII. század elején a holland, német és francia betelepedők megváltoztatták az addigi fűszerezést és ez mind a mai napig fennmaradt, illetve elterjedt egész Afrikában. 
Az észak-amerikai indiánok ugyanígy szárították az elejtett vadak húsát (medvét, szarvast, bölényt és halat), azzal a különbséggel, hogy ők nem csak a napon és szélben szárítottak, hanem a tűz mellett is, hogy a legyeket és rovarokat távol tartsák a nyers hústól. Ezáltal sikerült azt még jobban konzerválni, ugyanakkor egy kellemes füstös ízt is kapott.
Szárított húst fogyasztottak a sztyeppei népek – szkíták, hunok, magyarok és más lovas népek – , hiszen ezt az ételt tudták megfelelő mennyiségben magukkal vinni a hosszú hadjáratokra (akár darabolva, akár porrá zúzva). 
A Kárpát-medencei lovas népek is jól ismerték a hús tartósításának ezt az ősi módját. A XIV. század közepén, Nagy Lajos itáliai hadjárata során a sereg szárított ételeket vitt magával. Ahogyan Villani írta róluk, nekik nem kellett a városokba bemenni, hanem a szabadban nagy kondérban főztek maguknak. "Ha levágják a marhát, húsát nagy üstökben megfőzik. Ha már jól meg van főzve és besózva, leválasztják a csontról és kemencében megszárítják, majd finom porrá zúzzák." 
Az itáliai krónikás által megörökített húskészítési eljárás megmaradt a magyar pásztoroknál, akik – alkalmazkodva a helyi környezethez – a húst sajátságos módon tartósították. Először megfőzték, utána napokig szárították, de nem zúzták össze hanem bőrtömlőkben tárolták.
Napjainkban a jerky gyártása szigorúan szabályozott környezetben (pácolás, érlelés), pontos hőkezelési eljárással (páratartalom, hőmérséklet), valamint megfelelő minőségű védőgáz és csomagolóanyag alkalmazásával történik. Ezáltal biztosítható a termék hosszú minőségmegőrzési ideje, természetesen a megfelelő, harmonikus íz változása nélkül.
Összetétel:

Terriyaki:

Teriyaki ízesítésű szárított, füstölt marhahús. Összetevők: marhahús (100 gr termék 260 gr húsból készült), Kikkoman® Teriyaki® szósz(szójaszósz(víz, szójabab, búza, só), bor(tartalmaz kéndioxidot), cukor, víz, ecetkivonat, só, fűszerkivonatok, hagyma, fokhagyma), vörösborecet, fokhagyma, tartósítószer: só, nátrium nitrit(E250), vöröshagyma, barna cukor, gyömbér, feketebors, antioxidáns: nátrium eritorbát (E316), babérlevél,  cayenne bors, szecsuáni bors. Védőgázas csomagolásban. Tárolás +5°C és +35°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. Marhahús származási helye: Magyarország

Original:
Hagyományos ízesítésű, szárított, füstölt marhahús. Összetevők: marhahús (100 gr termék 260 gr húsból készült), Kikkoman® szójaszósz(víz, szójabab, búza, só), vörösborecet, fokhagyma, tartósítószer: só, nátrium nitrit(E250), vöröshagyma, barna cukor, feketebors, antioxidáns: nátrium eritorbát (E316), babérlevél, cayenne bors, gyömbér. Védőgázas csomagolásban. Tárolás +5°C és +35°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. Marhahús származási helye: Magyarország.
Chili:
Chili ízesítésű szárított, füstölt marhahús. Összetevők: marhahús (100 gr termék 260 gr húsból készült), Kikkoman® szójaszósz(víz, szójabab, búza, só), vörösborecet, fokhagyma, tartósítószer: só, nátrium nitrit(E250), vöröshagyma, chilipehely maggal, barna cukor, feketebors, cayenne bors, antioxidáns: nátrium eritorbát (E316), babérlevél, gyömbér. Védőgázas csomagolásban. Tárolás +5°C és +35°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. Marhahús származási helye: Magyarország
Pepper:
Bors ízesítésű szárított, füstölt marhahús. Összetevők: marhahús (100 gr termék 260 gr húsból készült), Kikkoman® szójaszósz(víz, szójabab, búza, só), vörösborecet, tartósítószer: só, nátrium nitrit(E250), feketebors, zöld bors, fokhagyma, vöröshagyma, barna cukor, mustármag, antioxidáns: nátrium eritorbát (E316), Szecsuáni bors, gyömbér. Védőgázas csomagolásban. Tárolás +5°C és +35°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. Marhahús származási helye: Magyarország
Átlagos tápérték tartalom
100 g
25 g
Energia
1823 kJ 305kcal
456 kJ 76 kcal
Zsír
5,4g
1,4g
    amelyből telített zsírsavak:
2,4g
0,6g
Szénhidrát
5,8g
1,5g
    amelyből cukrok
5,6g
1,4g
Rost
10,6g
2,7g
Fehérje
52,9g
13,2g
6,0g
1,5g