Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Stassen Zöld tea 100g Nagyobb

Stassen Zöld tea 100g

 • 5901071000164
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Stassen Zöld tea 100g

  Stassen Zöld tea 100g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 19 hűségpont. A kosárad összesen 19 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 19 Ft.


Elérhetőség: Készleten

629 Ft

Prémium minőségű ceyloni zöld tea levél. A zöld tea erős antioxidáns hatással bír, fogyasztása csökkentheti a magas koleszterin szintet és a vérnyomást, valamint az agyvérzés és az infarktus veszélyét. A méreg- és salakanyagok kiürítésével segíti az emésztést. Koffein tartalma miatt élénkítő hatású. Thermogenikus hatásával segíthet megeleőzni az elhízást és támogatja a diétát.

Felhasználási javaslat: A zöld teát értékes hatóanyagainak (mint a polifenolok, E.G.C.G) megtartása érdekében maximum 70 fokos vízzel öntsük fel és legfeljebb 2 perci hagyjuk ázni! Ez után szűrjük és máris fogyaszthatjuk!

összetétel: 100% ceyloni zöldtea levél