Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Akció
Keta Vadlazac filé 1000g (fagyasztott, 100-200gszelet) Nagyobb

Keta Vadlazac filé 1000g (fagyasztott, 100-200gszelet)

 • 318
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Keta Vadlazac filé 1000g (fagyasztott, 100-200gszelet)

  Keta Vadlazac filé 1000g (fagyasztott, 100-200gszelet)

  A Ketalazac a soványabb fajták közé tartozik a mindösszesen 4g/100g minőségi zsírtartalmával. Az alacsonyabb zsírtartalom mellett úgyszintén kiemelkedő Omega-3 forrás mint vörös társai. Egy tiszta, magas minőségű és könnyen elkészíthető természet adta tápanyagforrás melyet szívből ajánlunk minden halkedvelőnek és azoknak is akik még csak tervezik a halfélék bevezetésüket étrendjükbe.

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


Elérhetőség: Készleten

A Ketalazac a soványabb fajták közé tartozik a mindösszesen 4g/100g minőségi zsírtartalmával. Az alacsonyabb zsírtartalom mellett úgyszintén kiemelkedő Omega-3 forrás mint vörös társai. Egy tiszta, magas minőségű és könnyen elkészíthető természet adta tápanyagforrás melyet szívből ajánlunk minden halkedvelőnek és azoknak is akik még csak tervezik a halfélék bevezetésüket étrendjükbe.

2 342 Ft

-800 Ft

3 142 Ft

A Ketalazac (Oncorhynchus keta) a Csenedes-óceán második leggyakoribb lazacfaja a Gorbuslazac után. Halászata nyílvízi hálós módszerrel történik. Ez a lazacféle a gorbushoz hasonlóan kevesebb vörös színű krillt és rákot fogyaszt így húsa világosabb, rózsaszín árnyalatú (angolul: Pink salmon). Mindemellett semmilyen színezőanyaggal nincs kezelve így megőrizve a vadlazac minden természetességét. Húsa az általánosan elterjedt vörös árnyalatú lazacfélékhez legalább ugyanannyi magas minőségű fehérjét viszont kevesebb zsírt tartalmaz. A Ketalazac a soványabb fajták közé tartozik a mindösszesen 4g/100g minőségi zsírtartalmával. Az alacsonyabb zsírtartalom mellett úgyszintén kiemelkedő Omega-3 forrás mint vörös társai. Egy tiszta, magas minőségű és könnyen elkészíthető természet adta tápanyagforrás melyet szívből ajánlunk minden halkedvelőnek és azoknak is akik még csak tervezik a halfélék bevezetésüket étrendjükbe.

Az általunk forgalmazott lazac filé szeletenként (100-200 grammos steak szeletek) fagyasztott termék ezért kizárólag üzletünkben vásárolható vagy a webshopunkon keresztül személyes átvételre rendelhető! Mivel a szeletek mérete változó így a rendelés értéke minimálisan változhat a fizetéskor arányosan a termék súlyával!

Kiknek ajánljuk?

Sportolóknak:

Magas fehérjetartalma által fogyasztása biztosíthatja a megfelelő aminósav ellátást és ez által az izomzat regenerációját, épülését a sportolóknak és fizikai munkát végzőknek.

Kiemelkedő Omega-3 tartalma fontos támpontja az immunrendszernek és megfelelő hormonháztartásnak. Emellett segít karbantartani a szív-érrendszert is.

Diétázóknak:

Alacsony zsírtartalma és szénhidrátmentessége miatt tökéletes alapanyag a diétás étkezések változatossá tételére fehérjebevitel fronton

Továbbá a fentebb említett Omega-3 zsírsavak bevitele segíthet aktivizálni a szervezet zsíranyagcseréjét

Gyermeknek:

Elenyésző szálkatartalma, majdhogynem szálkamentessége miatt akár egy gyermek is nyugodtan fogyaszthatja

Azoknak akik nem rajonganak a halért:

Kifejezetten ajánlott azoknak akik be szeretnék vezetni a halat az étrendjükbe de nem szeretik a nagyon erőteljes, karakteres ízű halfajtákat mert a rózsaszín lazac sokkal enyhébb íz világgal bír mint társai

és mindenkinek, aki szereti és egy pici odafigyelést akar szentelni az egészségének eme magas minőségű tápanyagforrás fogyasztásával!

összetevők: 100% Keta vadlazac filé (bőr nélkül), víz

Fogási hely: Csendes-óceaán észak-nyugati része

Fogási mód: Vonóhálóval halászott

Előírt tárolási hőmérséklet: -18 C vagy kevesebb

A felengedett terméket ne fagyassza újra! Fogyasztás előtt a termék hőkezelést igényel!

""""""""""