Scitec Nutrition Protein Pudding (40 gr.) Nagyobb

Scitec Nutrition Protein Pudding (40 gr.)

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Protein Pudding (40 gr.)

    Scitec Nutrition Protein Pudding (40 gr.)

     Mi úgy gondoljuk, hogy egy igazi funkcionális ételnek, mint amilyen például a mi PROTEIN PUDDING-unk, egy fontos összetevőből többet kell tartalmaznia, éppen ezért ez a termék fehérjében gazdag. Hogy javítsuk a mi sporttáplálék desszertünk tápértékét, hozzáadtunk két extra magas minőségű fehérjeforrást (kazeint és tejsavófehérjét).

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

 Mi úgy gondoljuk, hogy egy igazi funkcionális ételnek, mint amilyen például a mi PROTEIN PUDDING-unk, egy fontos összetevőből többet kell tartalmaznia, éppen ezért ez a termék fehérjében gazdag. Hogy javítsuk a mi sporttáplálék desszertünk tápértékét, hozzáadtunk két extra magas minőségű fehérjeforrást (kazeint és tejsavófehérjét).

590 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Termékleírás

PROTEIN PUDDING

Ínyenc desszert kazein és tejsavó fehérjével!

Mi jut eszedbe először, ha meghallod azt a szót, hogy puding? A nevezetes ínyencség, ami már az első falat után bűntudatot okoz. Mi úgy gondoljuk, hogy egy igazi funkcionális ételnek, mint amilyen például a mi PROTEIN PUDDING-unk, egy fontos összetevőből többet kell tartalmaznia, éppen ezért ez a termék fehérjében gazdag. Hogy javítsuk a mi sporttáplálék desszertünk tápértékét, hozzáadtunk két extra magas minőségű fehérjeforrást (kazeint és tejsavófehérjét).

A fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához valamint a csontok normál állapotának fenntartásához!* A termék hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Felhasználási útmutató

Keverj össze shaker-ben 1 adag (40 g – 1 adagolókanál) Protein Pudding port 250 ml vízzel és rázza fel erősen addig, amíg össze nem sűrűsödik. Ezután öntsd egy tálba és fogyaszd valamelyik étkezésed után vagy azt helyettesítendő. A lehűtött puding még finomabb! A bekevert adagot 4 °C-on tárold és 2 napon belül fogyaszd el.

Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!



Összetétel



SCITEC NUTRITION PROTEIN PUDDING
Összetétel:

Egy adag mérete: 40 g | 1 scoop
Adagok Száma: 10

 Adagonként tartalmazDV %

Kalória144 kcal 

    Kalória Zsírból17.1 kcal 

Zsír1.9 g

Nátrium40 mg

Szénhidrát1.7 g

   Cukor1,6 g

Fehérje30 g

Makronutriensek
Kalóriaeloszlás
16%75%
TypeWeight
Fehérje30
Szénh.1.7
Zsír1.9
Egyéb6.4
83.1%
TypeCalorie
Fehérje123
Szénh.7
Zsír18
  • 75,0% Fehérje
  • 4,3% Szénh.
  • 4,8% Zsír
  • 16,0% Egyéb
  • 83,3% Fehérje
  • 4,7% Szénh.
  • 12,0% Zsír


INGREDIENTS
Double chocolate: Calcium Caseinate (from Milk), Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), Fatty Milk Powder, Thickeners (Xanthan Gum, Carrageenan), Fat-Reduced Cocoa Powder (10-12%), Flavors (Chocolate Praline, Bitter Chocolate, Dark Chocolate), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K)
Panna cotta: Calcium Caseinate (from Milk), Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), Fatty Milk Powder, Thickeners (Xanthan Gum, Carrageenan), Flavors (Vanilla, Yogurt, Cream), Quark Powder (from Milk), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K)

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!