Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Xtreme Napalm Loaded With Vitargo 500g Nagyobb

Xtreme Napalm Loaded With Vitargo 500g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Xtreme Napalm Loaded With Vitargo 500g

  Xtreme Napalm Loaded With Vitargo 500g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 213 hűségpont. A kosárad összesen 213 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 213 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

7 039 Ft

XTREME NAPALM LOADED WITH VITARGO

Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését. Más az ilyen típusú termékekkel ellentétben a Napalm ? vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van, melyek az NO anyagcsere kísérő metabolitjai. Miért éppen a Napalm ?-ra voksoljunk? Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm ? nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is.

Összetétel:

Nutrition FactsServing size: 2 mérőkanál (10 g)
Servings per container: 100Amount per10 g (% RDA)Vitamin C100 mg (125)Niacin10 mg (73)Vitamin B64 mg (286)Vitamin B125 µg (200)Selenium27,5 µg (50)Napalm Proprietary FormulaXtreme NO-Volumizing Complex3 000 mgBeta Alanine (as CarnoSyn®)2 000 mgArginine AKG1 000 mgXtreme Power & Focus Complex1 550 mgCitrul. malate750 mgTaurine500 mgCaffeine anhydrous200 mgGlucuronolactone100 mgDelivery & Electrolite Complex5 255 mgBarley starch (Vitargo®)5 000 mgSodium bicarbonate90 mgPotassium phosphate90 mgMagnesium phosphate50 mgHydrolysed casein (PeptoPro®)25 mg% RDA – Recommended Dietary Allowance

Ingredients: Barley starch (Virago®), Beta-alanine (as CarnoSyn®), arginine AKG, citrulline malate, taurine, caffeine anhydrous, glucuronolactone, vitamin C (L-ascorbic acid), sodium bicarbonate, magnesium phosphate, potassium phosphate, flavour, hydrolysed casein from milk (PeptoPro®), acidity regulator (citric acid), niacin (nicotinamide), vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), anti-caking agent (silicon dioxide, tricalcium phosphate), sweetener (sucralose), sodium selenite, colour (E110 - may have an adverse effect on activity and attention in children), vitamin B12 (cyanocobalamin).

Adagolás: 2 mérőkanál 250-300ml vízben elkeverve 20-30perccel edzés előtt.  
Csak edzés napon fogyaszd.Csökkentsd a koffein,taurin bevitelt.