Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Shakeless Mixer Stainless Steel Version

 • 1349562948572
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Shakeless Mixer Stainless Steel Version

  Shakeless Mixer Stainless Steel Version

  Shakeless - Keverve, nem rázva!

  Hordozható kulacs és mixer USB csatlakozós tölthető akkumulátorral, hogy a turmixod mindig tökéletes és csomómentes legyen.

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 238 hűségpont. A kosárad összesen 238 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 238 Ft.


Shakeless - Keverve, nem rázva!

Hordozható kulacs és mixer USB csatlakozós tölthető akkumulátorral, hogy a turmixod mindig tökéletes és csomómentes legyen.

7 866 Ft

Unod már a hagyományos keverőpalackokat és a csomós turmixot? Akkor a Shakeless-t Neked találták ki! A palackba épített, tölthető akkumulátorral rendelkező motor gondoskodik arról, hogy a turmixodat, edzés előtti vagy közbeni italodat bárhol és bármikor tökéletesen simára és oldottra keverhesd egyetlen gombonyomással.

Dobd be a táskádba, vidd magaddal bárhová - a Shakeless a már kész italodat is biztosan, szivárgásmentesen tárolja. A kulacs része egy külön tégely, amelyet megtölthetsz a turmixolni kívánt porral, így praktikusan készítheted el a turmixodat, vagy bármilyen poralapú italodat bárhol és bármikor, mindössze csak folyadékkal kell feltöltened a palackot!

 • -450 ml űrtartalom
 • -Kupakhoz tartozó tégely fehérjepor, vagy más italpor tárolására
 • -Szivárgásmentes, csavaros fedél
 • -BPA mentes műanyagelemekből készült
 • -Tölthető motor
 • -Tartozék USB töltőkábel