Scitec Nutrition Shaker Opaque (Átlátszó) 700ml Nagyobb

Scitec Nutrition Shaker Opaque (Átlátszó) 700ml

  • 5999100019713
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Shaker Opaque (Átlátszó) 700ml

    Scitec Nutrition Shaker Opaque (Átlátszó) 700ml

    Shaker 700ml

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

Shaker 700ml

990 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Scitec csavaros Shaker

A régi pattintós shakerek kora leáldozott, íme a Scitec csavaros shaker, ami sokkal biztonságosabb, mind keverés, mind hordozhatóság tekintetében. Nem oldódik benne jobban a Scitec, mint a Biotech, és nem is fogsz jobban nőni tőle, mintha pohárba kevernéd el a cuccot. De a biztonságos kevergetés, rázogatás élményét azonnal meg fogod tudni becsülni, amint egy nem a célnak megfelelő eszköznek köszönhetően atom ragacsos leszel a kiömlő fehérjétől :))) Itt ilyen veszély nincs.

Egy vélemény a több, mint százból:

"Elég masszív fogást biztosít a kialakítása. A kis kupakot a tetején néha nem tudom teljesen rácsavarni de olyankor egy kis nyomás és rögtön a helyére pattan, ám ettől függetlenül nem ereszt sehol. A felírat erről is kopik azért de messzemenően nem annyira mint a régi shaker esetében és nem is ez a lényeg. Ennyiért teljesen jó!"

Oké, néha ereszt is, mert legyártanak belőle egyszerre mondjuk ezret, így a hibalehetőség benne van a dologban. Csak hogy ne áruljunk zsákbamacskát. De ez tényleg olyan dolog, ami fogyóeszköz - mert ha elfelejted kimosni pl egy fehérjeturmix után, akkor úgyis ki fogod dobni, mert menthetetlen lesz, de így legalább nem várod meg míg lekopik az írás :)

Egy szó mint száz: igyatok turmixot, Scitec Shakerből!