Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Röfi Ropi sós pörc snack 40g Nagyobb

Röfi Ropi sós pörc snack 40g

 • 5997600300706
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Röfi Ropi sós pörc snack 40g

  Röfi Ropi sós pörc snack 40g

  Tasakonként közel 23g fehérjét tartamazó, teljesen glutén-, laktóz és szénhidrátmentes ízletes ropogtatnivaló.

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 7 hűségpont. A kosárad összesen 7 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 7 Ft.


Tasakonként közel 23g fehérjét tartamazó, teljesen glutén-, laktóz és szénhidrátmentes ízletes ropogtatnivaló.

248 Ft

A Röfi Ropi egy ízletes pörc snack, amit magaddal vihetsz bárhová, ha éppen egy magas fehérjetartalmú, közepes zsírtartalmú, ámde teljesen szénhidrátmentes ropogtatnivalóval töltenél ki például két étkezés közötti időtartamot!

A speciális eljárással készített tepertő pörcöt magas fehérjetartalma alkalmassá teszi két étkezés közötti nassolásra, diéták kiegészítésére, és tökéletes eleme lehet egy ketogén étrendnek is. 

Egy 40g-os adag tápértéke:

220 kcal

22,8g fehérje

0g szénhidrát

14,4g zsír (ebből telített zsírsavak: 5,8g)

Só: 1,66g