Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Testo Hardcore 90 Tablets 90 Tabletta Nagyobb

Testo Hardcore 90 Tablets 90 Tabletta

 • 672898600077
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Testo Hardcore 90 Tablets 90 Tabletta

  Testo Hardcore 90 Tablets 90 Tabletta

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 154 hűségpont. A kosárad összesen 154 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 154 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

5 110 Ft

TESTO HARDCORE - A tesztoszteron fokozás legújabb generációja

 • Felgyorsult edzés utáni regeneráció.
 • Száraz izomnövekedés.
 • Kirobbanó erőszint és edzésintenzitás.
 • Fokozott szexuális teljesítőképesség.

A SAN Testo Hardcore a tesztoszteronfokozás legújabb generációja! Adagonként 2000 mg egyedülállóan magas, mintegy 90%-os szaponin tartalmú Tribulus Terrestris-szel, az emberileg lehetséges maximális szintre emeli a belső tesztoszterontermelést. Miközben cink és magnézium adagolásával fokozza tovább az anabolizmust, és teremti meg azt a hormonális környezetet, ami maximális ütemű száraz izomtömeg-növekedést generál! Az eredmény kirobbanó erőszint, rekord sebességű edzés utáni regeneráció és drámai izomnövekedés!

Adagolás:

Fogyassz 3 kapszulát ebéd előtt. Ne lépd túl a napi adagot.

Összetètel:

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
zma-pro complex   
Tribulus Terrestris 2000 mg 
Zinc 23 mg 
Magnesium 150 mg 
B6-vitamin 5 mg 
Egyéb összetevők: kalcium-karbonát, cellulóz, sztearinsav, szilícium-dioxid, kroszkarmellóz-nátrium, hipromellóz, dextrin, magnézium-sztearát.