GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Zabpehely 500g Nagyobb

Zabpehely 500g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Zabpehely 500g

  Zabpehely 500g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 6 hűségpont. A kosárad összesen 6 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 6 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

200 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

A Knusperone zabpehely előállítása különösen kíméletes gyártási eljárással a teljes zabszemből történik. Az értékes csíra és terméshéj megmaradá (ebben találhatók a táplálkozásfiziológiai szempontból legfontosabb összetveők). A zabszem könnyen hasznosítható formában tartalmazza a tápanyagokat. Az elkészítési lehetőségek éppolyan sokrétűek, mint amilyen ízletesek.

Kiválló lassú felszívódású szénhidrát (ténylegesen hosszú távú energiát biztosítva) és rost forrás! Reggeli zabkásához kifejezetten ajánljuk!

Összetétel: 100% teljes zab

Tápértékek:

Vetítési alap:     100g

Fehérje:              13.50 g

Szénhidrát:        58.70 g

Ebből cukor: 0.7g

Zsír:       7.00 g

Ebből telített: 1.7g

Rost: 10g

Kalória (számított)          351.8 kcal