Olimp Labs Rutinovit C® vitamin 30 kapszula Nagyobb

Olimp Labs Rutinovit C® vitamin 30 kapszula

  • 5901330022333
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Olimp Labs Rutinovit C® vitamin 30 kapszula

    Olimp Labs Rutinovit C® vitamin 30 kapszula

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 39 hűségpont. A kosárad összesen 39 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 39 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

1 290 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Támogassa immunrendszerét!

Az Olimp Rutinovit C® magas antioxidáns tartalmú készítmény, mely szabadalmaztatott szerves C-vitamin, bioflavonoid és zinc tartalmával hatékony immunerősítő, ideális a meghűléses időszakban, valamint nagy segítség a dohányzás, vagy akár a szennyezett városi környezet káros hatásainak csökkentésére.


Az Olimp Rutinovit C® egy összetett készítmény, mely kimondottan az érrendszerünk védelmét, az immunrendszerünk erősítését és a vírusfertőzések leküzdését hivatott szolgálni, továbbá komplex összetételével sejtszinten véd minket az oxidatív stressz okozta elváltozások kialakulásától. Elsődleges hatóanyaga a rutin, mely egy rendkívül sokoldalú bioflavonoid! 

A legfontosabb alkalmazási területe a vénák és kapillárisok erősítése, így kiválóan alkalmazható érrendszeri gyengeség csökkentésére (pl. aranyér, visszér, keringési elégtelenség). A szem érrendszerét is támogatja, valamint csökkenti a szem belsejében uralkodó nyomást, így segít megőrizni a látásunk egészségét. 

rutin C-vitaminnal együtt alkalmazva fájdalomcsillapító hatású. Az immunrendszer erősítésével hatékonyan küzd a vírusfertőzések ellen, beleértve az influenzát és a herpeszt is!

C-vitamin tartalma a szabadalmaztatott PureWay-C szerves formájának köszönhetően lényegesen nagyobb mértékben hasznosul az általános aszkorbinsavas készítményekhez képest! Bioflavin tartalma fokozza a C-vitamin antioxidáns hatását, valamint növeli a felszívódás mértékét! 

C-vitamin hozzájárul a kötőszövetek, ínszalagok, bőr, csontok és porc képződéséhez, mivel elengedhetetlen az azokat alkotó kollagének képződéséhez! Segít kezelni a kialakult gyulladásokat, főleg az inak és izomzat esetében, továbbá mivel rugalmasabbá, ellenállóbbá képes tenni az ínszalagokat és izmokat, segíthet megelőzni a gyulladásokat és sérüléseket! Serkenti az immunrendszerünk aktivitását, így rendkívül hasznos a téli meghűléses-fertőzéses időszakban! Erősíti a hajszálereket, így segít megelőzni az érrendszeri problémákat, valamint tehermentesíti a szívünket!

Szerves formában tartalmaz cinket, mely erősíti a bioflavonoidok és C-vitamin hatását! Támogatja az immunrendszert, hatékony vírus- és baktériumellenes hatású anyagként tartják számon. Segít fenntartani és fejleszteni a kötőszöveteink épségét, illetve hozzájárul a természetese regenerációhoz! A férfiaknál táplálja a prosztata működését, így a herék aktivitásának fokozásával természetes tesztoszteronszint növelő hatása van!

Kiszerelés: 

  • 30 kapszula


Javasolt használat:

  • Napi 1 kapszula étkezés után bő folyadékkal fogyasztva.


Összetevők:


1 kapszula
Rutin49 mg
PureWay-C®278 mg
   ebből C-vitamin250 mg (417% *)
Citrus bioflavonoidok70 mg
Aminosav kelát Albion ®25 mg
   ebből cink5 mg (33% *)
* RDA - Ajánlott napi bevitel