Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs - 60 tabletta Nagyobb

Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs - 60 tabletta

  • 60949
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs - 60 tabletta

    Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs - 60 tabletta

    tablettánként 500mg L-karnitin „zsírégető” aminosavat tartalmaz

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

tablettánként 500mg L-karnitin „zsírégető” aminosavat tartalmaz

6 490 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Az Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs tablettánként 500mg L-karnitin „zsírégető” aminosavat tartalmaz extra kalcium és foszfor tartalommal.

Az emberi szervezetben természetesen is jelenlévő L-karnitin aminosav egyfajta „zsírszállító” funkciót lát el. Gyakorlatilag a zsíranyagcserét támogatja, azaz segít a szervezet energiaigényét a zsírraktárakból fedezni. Ez az aminosav viszont egyrészt csak korlátozottan termelődik a szervezetben, ráadásul a kor előrehaladtával, vagy helytelen táplálkozás esetén a termelés még tovább képes csökkenni. 

A megoldás a karnitin aminosav extra bevitele, mely támogatja a csökkent kalóriabevitel mellett a zsírok bevonását az anyagcserébe. Ez több előnnyel is kecsegtet: egyrészt gyorsabb fogyást biztosít, másrészt ha sikerül bevonni a zsírokban tárolt energiát is az anyagcserébe, akkor a szervezet később fogy ki a tartalékokból, tehát kitolódik a fáradási küszöb. Ez főleg az elhúzódó, kardió jellegű edzéseknél és sportoknál jelentkezik: egy közép-, vagy hosszútávú futás, kerékpározás esetén azt fogod észrevenni, hogyha jelentős pulzusemelkedések nélkül (azaz kevésbé intervallikusan) sportolsz, akkor sokkal később fáradsz el az L-Karnitin használatával.

Ez egyben valamelyest izomvédő hatású is, mivel az izomzat működéséhez szükséges energiát a hosszabb távú, tápanyaghiányos időszakban nem az izomsejtek lebontásából (katabolizmus) fedezi, hanem nagyobb mértékben képes bevonni a zsírokban rejlő energiatartalékokat. Továbbá az edzés végén fogyasztott karnitin segíti a megterhelt izomszövetek regenerálódását.

Ez az aminosav továbbá jó hatással van a szívre, hiszen egyrészt segít feldolgozni a vérben keringő „rossz” zsírokat is, így csökkenti az érszűkületet okozó lerakódások lehetőségét, másrészt a szív a működéséhez szükséges energiaigényét  jelentős mértékben zsírokból fedezi, a karnitin pedig ugyebár a zsíranyagcserét támogatva hozzájárul az energiafolyamat fenntartásához.

Az Optimum ON L-Carnitine 500 Tabs rendkívül tiszta formában tartalmaz L-karnitin aminosavat, mindezt könnyen lenyelhető tablettás formában.

Kiszerelés: 

  • 60 tabletta

 

Javasolt használat:

  • Napi adag: 1-2 kapszula
  • Fogyassza naponta kétszer, étkezés előtt.


Összetétel:
 


1 tabletta

Kalcium
(dikalcium- foszfát)

95 mg (10%*)

Foszfor
(dikalcium-foszfát)

70 mg (7%*)

L-karnitin
(L-karnitin-tartarát)

500 mg

* - Ajánlott napi százalékos érték