Mass Tech 3200g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Mass Tech 3200g

  Mass Tech 3200g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 436 hűségpont. A kosárad összesen 436 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 436 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

14 406 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

HARDGAINEREKNEK TERVEZVE / ÉPÍTS TÖMEGET ÉS ERŐT / MULTI-FÁZISÚ FEHÉRJE RENDSZER / OMEGA ZSÍROKBAN GAZDAG

A MASS-TECH kifejlesztésének egyetlen egyszerű célja az volt, hogy segítségével hihetetlen mennyiségű IZMOT pakolj magadra! A MASS-TECH egy pokolian finom, magas fehérjetartalmú tömegnövelő formula, a legmagasabb biológiai értékű fehérjék, szénhidrátok és egészséges zsírok keveréke! A MASS-TECH tudományosan adagolt tápanyagprofilja tökéletes mindazoknak akik nagyobb izmokra és erőre vágynak anélkül, hogy eközben zsírt halmoznának fel! A MASS-TECH minden egyes adagja 2 pohár tejben elkeverve 80gramm extra-magas minőségű fehérjét tartalmaz, és 1170 kalóriával támogatja a nagyobb izmokért folytatott harcot!

EXTRA MAGAS MINŐSÉGŰ TÁPANYAGMÁTRIX

Hogy tested anabolikus állapotba taszítsd, többre van szükséged, mint jól összeállított étrend és kemény edzések. Ezt a pluszt adja meg a MASS-TECH, a világ legerőteljesebb tömegnövelő formulája  A MuscleTech kutatócsoportja a humán-fiziológia vezető szakembereivel azért dolgozott, hogy valami egyedülálló alkosson. Nem kötöttünk kompromisszumokat és nem voltuk elégedettek mindaddig, míg tökéletesen biztosak nem lehettünk abban, hogy valami igazán nagyot és erő teljeset alkottunk! A kapcsolódó klinikai kutatások során a MASS-TECH napi két adagjának megfelelő tápanyagmennyiséggel történő kiegészítés, súlyzós edzéssel kombinálva 2,8 kg-os izomtömegnövekedést eredményezett (100 %-kal több, mint a kontroll csoportban)! Miközben az alanyok mellkas-körfogata 3 cm-rel, kar-körfogata pedig 1,3 cm-rel növekedett!

TÖBB FEHÉRJE MINT BÁRMELY MÁS TÖMEGNÖVELŐBEN

A MASS-TECH minden egyes adagja 2 pohár tejben elkeverve 80gramm extra-magas minőségű fehérjét tartalmaz, gyors, közepesen gyors, és lassú felszívódású fehérjeforrások keverékeként. Ez a speciális keverék gyakorlatilag a bevétel pillanatától elárasztja tested az izomépítő aminosavakkal, miközben hosszú időn keresztül stabilan tartja azt!

TÖBB BCAA ÉS LEUCIN MINT BÁRMELY MÁS TÖMEGNÖVELŐBEN

A MASS-TECH minden egyes adagja 2 pohár tejben elkeverve 7 gramm L-leucint és 13 gramm elágazó szénláncú aminosavat (BCAA) tartalmaz, mely aminosavak direkt módon fokozzák a fehérje- és glikogénszintézis ütemét, növelik a fizikai teljesítőképességet és blokkolják az izomdegradációt!

HOZZÁADOTT SZABAD AMINOSAVAK

A MASS-TECH fehérje és szénhidrát mátrixát szabad L-alaninnel, L-glicinnel és L-taurinnal erősítettük meg, mely keverék a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint drámai mértékben képesek fokozni, az izmok aminosav felvételét a fehérjeszintézis, azaz a SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS ütemét!

Alanin: a második legnagyobb mennyiségben felhasznált aminosav az izomfehérjék szintézisében, és a legfontosabb aminosav az edzések közbeni energiaellátás biztosításában. Edzések után fogyasztva direkt fokozza a fehérjeszintézis ütemét és blokkolja az izomszövet lebomlását!

Glicin: számos biológiai folyamat nélkülözhetetlen eleme, így részt vesz az izomfehérjék felépítésében, fokozza a szervezet endogén a kreatin szintézisét és a sejttérfogatot.

Taurin: az izomsejtekben második legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, mely fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét és optimalizálja a tápanyaghasznosítást!

REKORD SEBESSÉGŰ ERŐNÖVEKEDÉS

A MASST-TECH minden egyes adagja 10 gramm kreatin monohidrátot tartalmaz, mely napjaink legtöbbet kutatott és legtöbbet bizonyított legális teljesítményfokozója!

HOZZÁADOTT OMEGA-3 ZSÍRSAVAK

A MASS-TECH fehérje és szénhidrát mátrixát egy speciális esszenciális zsírsavkeverékkel tettük tökéletessé. Minden egyes adagja 5 gramm omega-3 zsírsavak gazdag lipid-mátrixot, mely a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint fokozza a száraz izomépítés ütemét és csökkenti a katabolizmust!

KLINIKAILAG IGAZOLT HATÉKONYSÁG ÉS DÓZISOK: A piacon kapható átlagos tömegnövelő formulákhoz képest a MASS-TECH Performance Series csak és kizárólag klinikailag igazolt hatékonyságú összetevőket tartalmaznak, PONTOSAN a klinikailag hatékonynak talált dózisban, melyet a termék címkéjén pontosan és részletezve fel is tűntetünk!

Összetétel:

MUSCLETECH MASS TECH PRO SERIES

Összetétel:
Egy adag mérete: 227 g | 5 adagolókanál
Adagok Száma: 10
 Adagonként tartalmazDV %
Kalória860 kcal 
    Kalória Zsírból30 kcal 
Zsír3 g5%
   abból telített zsírsavak2 g10%
Koleszterin90 mg30%
Nátrium530 mg22%
Szénhidrát155 g52%
   Élelmi rost4 g16%
   Cukor5 g
Fehérje53 g106%
Vitamin A (as vitamin A palmitate)2500 IU50%
Vitamin C (as sodium ascorbate)30 mg50%
Vitamin D (as cholecalciferol)200 IU50%
Vitamin E (as vitamin acetate)15 IU50%
Thiamin (as thiamin mononitrate)0,75 mg50%
Rivoflavin0,85 mg50%
Niacin (as niacinamide)10 mg50%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl)1 mg50%
Folic acid200 μg50%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin)3 μg50%
Biotin150 μg50%
Pantothenic acid (as calcium d-pantothenate)5 mg50%
Calcium (as dicalcium phosphate and whey mineral complex)350 mg35%
Iron0,6 mg3%
Phosphorous (as dicalcium phosphate and whey mineral complex)106 mg11%
Magnesium (as magnesium oxide and whey mineral complex)170 mg43%
Mass-Tech Pro Proprietary Blend10370 mg
HyperStim™ (Strength Amplyfying Complex) 
Creatine monohydrate
L-aspartic acid
L-Lysine HCl
L-alanine
L-arginine
L-glutamine
Amino HIT™ 
Taurine
L-leucine
L-isoleucine
L-valine
Triple AIM™ 
MCT's (medium chain triglicerides)
L-histidine
L-methionine
L-phenylalanine
L-threonine
L-proline
L-tyrosine
L-serine
Glycine
L-glutaminc acid
Contains Milk, Wheat and Soy ingredients.
Other ingredients: Maltodextrin, Protein Blend (Whey Protein Concentrate [providing Di-, Tri-, Oligo- and Polypeptides], Whey Protein Isolate [Ion-Exchanged 97% purity]), Wheat Flour, Carboxymethylcellulose, Natural and artificial flavors, salt, acesulfame-potassium, soy lecithin, citric acid, whey mineral complex, sucralose, FD&C Red No. 40. Lake, FD&C Red No 40.

Ajánlott adagolás:

Keverj el 5 adagolókanál (227 gramm) MASS-TECH-et 4-5 dl vízben vagy sovány tejben. Fogyassz egy adagot edzések után, nem edzés napokon étkezések között. A maximális eredmények érdekében fogyassz napi 2 adag MASS-TECH-et!