GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Devil Gainer 908g Nagyobb

Devil Gainer 908g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Devil Gainer 908g

  Devil Gainer 908g

  DEVIL GAINER! Ördögien jó, tökéletes arányokkal bíró izomtömeg építő fehérje és szénhidrát komplex kreatinnal! Egyedülálló, kiemelkedő biológiai értékű fehérjék, a legjobb felszívódású összetett szénhidrát mátrixal, csúcsminőségű kreatinokkal, glutaminnal és taurinnal kombinálva! Az izomtömeg építés alapjai egy turmixba sűrítve! DEVIL GAINER, ELÉRHETŐ MINŐSÉG A FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN!

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 107 hűségpont. A kosárad összesen 107 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 107 Ft.


Elérhetőség: Készleten

DEVIL GAINER! Ördögien jó, tökéletes arányokkal bíró izomtömeg építő fehérje és szénhidrát komplex kreatinnal! Egyedülálló, kiemelkedő biológiai értékű fehérjék, a legjobb felszívódású összetett szénhidrát mátrixal, csúcsminőségű kreatinokkal, glutaminnal és taurinnal kombinálva! Az izomtömeg építés alapjai egy turmixba sűrítve! DEVIL GAINER, ELÉRHETŐ MINŐSÉG A FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN!

3 543 Ft

DEVIL GAINER

Ördögien jó, tökéletes arányokkal bíró izomtömeg építő fehérje és szénhidrát komplex kreatinnal! Egyedülálló, kiemelkedően magas biológiai értékű tejsavófehérjéket, kazein fehérjéket és zsírtalanított TELJES TOJÁS fehérjét tartalmaz, a legjobb felszívódási és emésztési paraméterekkel bíró összetett szénhidrát alapú mátrixal és csúcsminőségű, rendkívül hatékony kreatinokkal, glutaminnal és taurinnal kombinálva! A komplexitást még tetőzi, az MCT, CLA és Omega3 zsírsavakat is tartalmazó az izomépítéshez szükséges extra energiaellást és megfelelő tesztoteron termelést elősegítő összetevő kombináció! És, hogy minden fronton támogassa az izomépítést egy a sejteket védő antioxidánsok, C és E vitamin formájában és B vitamin komplex a tápanyagmenedzsment érdekében sem maradhatott el! Az izomtömeg építés alapjai egy turmixba sűrítve! DEVIL GA- 30%, adagonként 48 g prémium minőségű fehérje tartalomINER, ELÉRHETŐ MINŐSÉG A FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN!

- 30%, ADAGONKÉT 48 g PÉRMIUM FEHÉRJE TARTALOM 

57%, ADAGONKÉNT 90 g CSÚCSMINŐSÉGŰ SZÉNHIDRÁT AZ IZMOK VISSZATÖLTÉSÉHEZ

- EXTRA ENERGIAELLÁTÁST ÉS MEGFELELŐ HORMONTERMELÉST BIZTOSÍTÓ JÓTÉKONY ZSÍR KOMPLEX

- A SEJTENERGIÁT KÉPZŐ, SEJTTÉRFOGAT NÖVELŐ EXTRA HATÉKONY KREATIN KOMPLEX

- A KREATIN ÉS SZÉNHIDRÁTOK HATÉKONYSÁGÁT ÉS SEJTTÉRFOGAT NÖVELÉST FOKOZÓ EXTRA TAURIN, GLUTAMIN (6,9 g) és NÁTRIUM

- KIEMELKEDŐ MENNYISÉGŰ, 6,9 g GLUTAMIN AZ IZOMZAT REGENERÁLÓDÁSÁHOZ ÉS ÉPÍTÉSHEZ

- ANTIOXIDÁNS VITAMINOK ÉS B VITAMIN KOMPLEX A SEJTEK VÉDELMÉÉRT ÉS AZ OPTIMÁLIS TÁPANYAGFELHASZNÁLÁSÉRT

- KRÉMES DE MÉGIS KÖNNYŰ ÁLLAG BOMBASZTIKUS ÍZVILÁGGAL KARÖLTVE! AZ OPTIMÁLIS FELSZÍVÓDÁS MIATT NEM TELÍT EL, ÍGY NEM VESZI EL A HELYET A JÓL MEGTERVEZETT IZOMTÖMEG ÉPÍTŐ SZILÁRD ÉTREND ELŐL!

 

Kiszerelés: 908gr., 2267gr.
Ízek: Csokoládé, Vanília, Eper
Adagolás: 4kanál - 160gr.

 

Összetétel:

 

Kalória

2574kJ/608 kcal

Rost

2 g

Szénhidrát (57%) (CLEANCARB™ VEXTRAGO nagy molekulasulyú szénhidrát: 100.0000 – 120.0000) árpából keményítő)

90,5 g

ebből cukor

37 g

Fehérje (30%) (ISOSTACH™fehérje komplex: CFM-92, ISO-95, WPC 85-80, tejfehérje izolátum, micelláris kazein, kálcium kazeinát, EGGPLATE™ tojásfehérje és zsírmentes tojássárgája fehérje izolátum)

48 g

Zsír

4,5 g

ebből telített zsír

SUPER SPORT OIL PREBLEND [MCT (MEDIUM CHAIN TRIGLYCERIDES FROM FRACTONATED CONUT OIL), CLA FROM SUNFLOWER OIL, FLAX SEED OIL POWDER, BORAGE OIL POWDER]

3,44 g

0,21 g

L-Glutamin

6,9 g

L-Taurin

205 mg

Kreatin foszfát

1,5 g

Kreatin mátrix (Kreatin monohidrát, Di-gluckonát HCL)

1540 mg

Vitamin C

59 mg

Vitamin E

11 mg

Vitamin B6

2,8 mg

Vitamin B1

1,95 mg

Vitamin B2

1,68 mg

Vitamin B3

16,24 mg

Folsav

72,98 mcg

Pantotén sav

6 mg

Biotin

151 mcg

Vitamin B12

0,2 mg

Adagolás: Fogyassz 2-4 mérőkanállal edzés után és az első két étkezésed között!

Ezek a termékek nem gyógyszerek,így nem alkalmas betegségek kezelésére és nem helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet.
Minden termékünk az Európai szabályoknak megfelelnek,az IBA élelmiszer ipari hivatal által beregisztrált ISO minősítéssel rendelkeznek,
valamint a termékeink minőségét és megbízhatóságát az ANAD anti-dopping mentessége alátámasztja!
Ezek a termék az OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) engedélyével forgalomba hozott termékek, 
a 36/2004.(IV. 26.)ESZCSM rendelet szerinti nagy izomerő kifejtését elősegítő,elsősorban sportolóknak, 
nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer.(VTSZ: 2106)