GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Xtreme Napalm Igniter Shot 60ml (Vegyes ízek) Nagyobb

Xtreme Napalm Igniter Shot 60ml (Vegyes ízek)

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Xtreme Napalm Igniter Shot 60ml (Vegyes ízek)

  Xtreme Napalm Igniter Shot 60ml (Vegyes ízek)

  Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. 

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Elérhetőség: Készleten

Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. 

299 Ft

Ingyenes szállítás

FA XTREME NAPALM IGNITER SHOT

Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését. Más az ilyen típusú termékekkel ellentétben a Napalm vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van, melyek az NO anyagcsere kísérő metabolitjai. Miért éppen a Napalm -ra voksoljunk? Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is. A felszívódás mértéke magasabb, mint a kapszulás verzió esetében. Frissítő, citromos íz.

Egy adag mérete: 60 ml
Adagok Száma: 12
Adagonként tartalmazDV %
Xtreme Napalm ® Igniter SHOT PROPRIETARY BLEND7490 mg
Beta-Alanine (CarnoSyn ®)5000 mg
Taurine2000 mg
Glucuronolactone250 mg
Anhydrous caffeine240 mg
Ingredients: 
Water, beta-alanine (CarnoSyn ®), taurine, PeptoPro ® (hydrolyzed casein), acidity regulator (citric acid), glucuronolactone, caffeine anhydrous, lemon flavoring, sweetener (sucralose), preservatives (potassium sorbate, sodium benzoate), dye (tartrazine - can have a detrimental effect on activity and attention in children).

Adagolás: Edzés előtt 30 perccel fogyassz 1/2 ampullával!