Xtreme Napalm Igniter Shot 120ml (Vegyes ízek) Nagyobb

Xtreme Napalm Igniter Shot 120ml (Vegyes ízek)

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Xtreme Napalm Igniter Shot 120ml (Vegyes ízek)

  Xtreme Napalm Igniter Shot 120ml (Vegyes ízek)

  Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. 

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 14 hűségpont. A kosárad összesen 14 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 14 Ft.


Elérhetőség: Készleten

Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. 

465 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

FA XTREME NAPALM IGNITER SHOT

Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését. Más az ilyen típusú termékekkel ellentétben a Napalm vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van, melyek az NO anyagcsere kísérő metabolitjai. Miért éppen a Napalm -ra voksoljunk? Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is. A felszívódás mértéke magasabb, mint a kapszulás verzió esetében. Frissítő, citromos íz.

Egy adag mérete: 60 ml
Adagok Száma: 2
Adagonként tartalmazDV %
Xtreme Napalm ® Igniter SHOT PROPRIETARY BLEND7490 mg
Beta-Alanine (CarnoSyn ®)5000 mg
Taurine2000 mg
Glucuronolactone250 mg
Anhydrous caffeine240 mg
Ingredients: 
Water, beta-alanine (CarnoSyn ®), taurine, PeptoPro ® (hydrolyzed casein), acidity regulator (citric acid), glucuronolactone, caffeine anhydrous, lemon flavoring, sweetener (sucralose), preservatives (potassium sorbate, sodium benzoate), dye (tartrazine - can have a detrimental effect on activity and attention in children).

Adagolás: Edzés előtt 30 perccel fogyassz 1/2 ampullával!