Scitec Nutrition Jumbo Professional (1,62 kg) Nagyobb

Scitec Nutrition Jumbo Professional (1,62 kg)

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Jumbo Professional (1,62 kg)

    Scitec Nutrition Jumbo Professional (1,62 kg)

    • 55 G MINŐSÉGI FEHÉRJE EGY 162 GRAMMOS ADAGBAN!
    • JAVÍTOTT ÉS MEGERŐSÍTETT „JUMBO” EXTRA HATÓANYAG MÁTRIX (12,000 MG)!
    • „6-CARB” SZÉNHIDRÁT-KEVERÉK, KÜLÖNFÉLE SZÉNHIDRÁTOKKAL, KÖZTÜK ZABLISZTTEL, PALATINOSE-ZAL ÉS WAXY MAIZE-ZEL!
    • 6 FAJTA KREATIN!
    • KIFEJEZETTEN AZ ATLETIKUSABB TESTTÍPUSSAL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA!

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 333 hűségpont. A kosárad összesen 333 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 333 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

  • 55 G MINŐSÉGI FEHÉRJE EGY 162 GRAMMOS ADAGBAN!
  • JAVÍTOTT ÉS MEGERŐSÍTETT „JUMBO” EXTRA HATÓANYAG MÁTRIX (12,000 MG)!
  • „6-CARB” SZÉNHIDRÁT-KEVERÉK, KÜLÖNFÉLE SZÉNHIDRÁTOKKAL, KÖZTÜK ZABLISZTTEL, PALATINOSE-ZAL ÉS WAXY MAIZE-ZEL!
  • 6 FAJTA KREATIN!
  • KIFEJEZETTEN AZ ATLETIKUSABB TESTTÍPUSSAL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA!

10 990 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

JUMBO PROFESSIONAL

“Jumbo azt jelenti nagy! A Jumbo azt jelenti erős!”

  • 55 G MINŐSÉGI FEHÉRJE EGY 162 GRAMMOS ADAGBAN!
  • JAVÍTOTT ÉS MEGERŐSÍTETT „JUMBO” EXTRA HATÓANYAG MÁTRIX (12,000 MG)!
  • „6-CARB” SZÉNHIDRÁT-KEVERÉK, KÜLÖNFÉLE SZÉNHIDRÁTOKKAL, KÖZTÜK ZABLISZTTEL, PALATINOSE-ZAL ÉS WAXY MAIZE-ZEL!
  • 6 FAJTA KREATIN!
  • KIFEJEZETTEN AZ ATLETIKUSABB TESTTÍPUSSAL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA!

A JUMBO azt jelenti NAGY! A JUMBO azt jelenti ERŐS! Az eredeti JUMBO azoknak lett kifejlesztve, akik nagyon gyors anyagcserével rendelkeznek (a vékony „hardgainer”-eknek), vagy olyanoknak, akiknek az aktivitási szintjüknek köszönhetően, extrém az energia-igényük. A tápanyag arányok ezeket a célokat tükrözték. A JUMBO népszerűsége – amely a minőségéből és az eredményekből fakad – kikövetelte, hogy kifejlesszünk egy speciális formulát a normálisabb, atletikusabb anyagcserékhez, valamint a tipikus testépítő edzés igényeihez is. Ennek köszönhetően a JUMBO család második tagja, a JUMBO PROFESSIONAL is megszületett! A JUMBO PROFESSIONAL-ben magasabb fehérje arányt alkalmaztunk. Miközben adagonként 55 gramm fehérjét biztosítunk (többet, mint a JUMBO-ban), az adag mérete kisebb: 162 gramm. Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy a formula szénhidrát- és kalóriatartalma alacsonyabb, hiszen azok számára, akiknek a termék készült, nem is szükséges ennél nagyobb mennyiségben történő bevitelük.

A JUMBO PORFESSIONAL összeállításakor tejsavó-fehérjét használtunk. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz. Ennél fogva a JUMBO PROFESSIONAL-ban található fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.* A tejből származó tejsavó-fehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni.

A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén-mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva a Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

A JUMBO PROFESSIONAL tartalmazza a mi „6-CARB” szénhidrát-keverékünket, amelyben van zabliszt, Palatinose és Waxy maize is. A Waxy maize egy magas molekulasúlyú szénhidrát, aminek a különlegessége abban rejlik, hogy speciális eljárásoknak köszönhetően, a sok termékben megtalálható cukroktól (glükóz, fruktóz) és a maltodextrintől jelentősen eltérő molekuláris profillal bír.

A „JUMBO” extra hatóanyag mátrixon javítottunk, és emeltük az adagokat! Minden egyes adag JUMBO PROFESSIONAL 6,600 mg-ot tartalmaz a mi levédett „CREA-BOMB” több összetevős kreatin mátrixunkból (6 féle kreatin). A kreatin napi legalább 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.* A fehérjéből származókon túl, extra aminosavakkal, köztük esszenciálisakkal, is kiegészítettük a formulát.

A magnézium és C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez és a normál fehérje-szintézishez. A magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez, a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, az idegrendszer (a neurotranszmisszió és az izomösszehúzódások, ide értve a szívizmot is) normál működéséhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az elektrolit-háztartáshoz, valamint a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához, és szerepet játszik a sejtosztódásban.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, és az erek normál állapotának megőrzéséhez, valamint szerepet játszik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében is.* Végül, BioPerine-nel is kiegészítettük a terméket, ami egy szabadalmaztatott fekete bors kivonat.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Keverjen össze 1 adag (162 g) Jumbo Professional port 400 ml vízzel. Igyon meg naponta 1 adagot lehetőleg edzés után.



Összetétel



SCITEC NUTRITION JUMBO PROFESSIONAL
Összetétel:

Egy adag mérete: 162 g | 3 ¼ scoops
Adagok Száma: 10/20/40

 Adagonként tartalmazDV %

Kalória588 kcal 

    Kalória Zsírból54 kcal 

Zsír6.2 g8%

   abból telített zsírsavak1.6 g8%

Nátrium380 mg6.3%

Kálium360 mg18%

Szénhidrát78 g30%

   Élelmi rost0.5 g

   Cukor45 g50%

Fehérje55 g110%

Makronutriensek
Kalóriaeloszlás
  • 34,0% Fehérje
  • 48,1% Szénh.
  • 3,8% Zsír
  • 14,1% Egyéb
  • 37,4% Fehérje
  • 53,0% Szénh.
  • 9,6% Zsír

"6-CARB" MATRIX
Oat Flour, Maltodextrin, Palatinose™ (isomaltulose: low glycemic index carbohydrate), Dextrose, Fructose, Waxy Maize Starch
85 g
“JUMBO” EXTRA INGREDIENT MATRIX12244 mg
Proprietary CREA-BOMB multi-component creatine matrix
Creatine Monohydrate, MicronTec Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Kre-Alkalyn® pH-buffered Creatine Monohydrate, Creatine Pyruvate
6600 mg
JUMBO AMINO SELECT matrix
Taurine (2000 mg), L-Glutamine (800 mg), L-Alanine (300 mg), Beta Alanine (200 mg), L-Phenylalanine (50 mg), L-Lysine HCl (50 mg), L-Carnitine L-Tartrate (50 mg)
3450 mg
BCAA XPRESS 100% pure essential amino acid complex
L-leucine, L-isoleucine, L-valine
1000 mg
HEMO-NO matrix
L-Arginine, L-Ornithine, Alpha-Ketoglutarate Calcium
860 mg
Micronutrient Support complex
Magnesium Carbonate (238 mg), Ascorbic Acid (81 mg), Alpha Lipoic Acid (10 mg)
329 mg
BioPerine®5 mg

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
Ingredients:
Chocolate: Ultrafiltered whey protein concentrate (from milk, instantized with soy lecithin), Oat Flour (gluten), Maltodextrin, Palatinose™ (isomaltulose), Dextrose, Fructose, Creatine Monohydrate, Fat-reduced Cocoa Powder (10-12%), Waxy Maize Starch, Taurine, Flavor (Chocolate), L-Arginine Base, L-Glutamine, L-Leucine, Micronized Creatine Monohydrate, L-Alanine, L-Isoleucine, L-Valine, Magnesium Carbonate, Beta Alanine, Creatine Citrate, Thickener (Xanthan Gum), Creatine Phosphate, L-Ascorbic Acid, Kre-Alkalyn® Creatine Monohydrate, L-Carnitine L-Tartrate, Creatine Pyruvate, L-Lysine HCl, L-Phenylalanine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), L-Ornithine HCl, Alpha-Ketoglutarate Calcium, Alpha Lipoic Acid, BioPerine® (Piper fruit extract).
Banana: Ultrafiltered whey protein concentrate (from milk, instantized with soy lecithin), Oat Flour (gluten), Dextrose, Maltodextrin, Palatinose™ (isomaltulose), Fructose, Creatine Monohydrate, Waxy Maize Starch, Taurine, Flavor (Banana), Thickener (Xanthan Gum), L-Arginine Base, L-Glutamine, L-Leucine, Micronized Creatine Monohydrate, L-Alanine, L-Isoleucine, L-Valine, Magnesium Carbonate, Beta Alanine, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, L-Ascorbic Acid, Kre-Alkalyn® Creatine Monohydrate, L-Carnitine L-Tartrate, Creatine Pyruvate, L-Lysine HCl, L-Phenylalanine, L-Ornithine HCl, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, Alpha Lipoic Acid, BioPerine® (Piper fruit extract).
Raspberry: Ultrafiltered whey protein concentrate (from milk, instantized with soy lecithin), Oat Flour (gluten), Maltodextrin, Palatinose™ (isomaltulose), Dextrose, Fructose, Creatine Monohydrate, Flavor (Raspberry), Acidity regulator (Citric Acid Anhydrous), Waxy Maize Starch, Taurine, L-Arginine Base, L-Glutamine, L-Leucine, Micronized Creatine Monohydrate, L-Alanine, L-Isoleucine, L-Valine, Magnesium Carbonate, Beta Alanine, Creatine Citrate, Thickener (Xanthan Gum), Color (Carmoisine****, Ponceau 4R****), Creatine Phosphate, L-Ascorbic Acid, Kre-Alkalyn® Creatine Monohydrate, L-Carnitine L-Tartrate, Creatine Pyruvate, L-Lysine HCl, L-Phenylalanine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), L-Ornithine HCl, Alpha-Ketoglutarate Calcium, Alpha Lipoic Acid, BioPerine® (Piper fruit extract).

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!