Kategóriák

Szűrő

Bekapcsolt szűrők:
  Rendelkezésre állás

   GY.I.K

   Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

   Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
   A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
   Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
   Gyűjtésre fel!

   Hogyan juthatok kuponhoz?

   A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
   Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

   Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

   Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
   A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
   A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

   Mi az Ajánló program lényege?

   Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
   Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

   Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

   Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

   EMÉSZTÉS JAVÍTÓK ÉS FELSZÍVÓDÁS FOKOZÓK

   A különböző tápanyagok emésztéséhez más-más enzimekre van szükségünk. Sajnos nem mindenki rendelkezik megfelelő arányban minden emésztőenzimmel ami az általa elfogyasztott tápláék feldolgozáshoz szükséges ezért gyakran külső kiegészítése szorul pótlásuk. A megfelelő emészőenzim ellátással növelni tudjuk a tápanyagok felszívódását és optimális ha...
   A különböző tápanyagok emésztéséhez más-más enzimekre van szükségünk. Sajnos nem mindenki rendelkezik megfelelő arányban minden emésztőenzimmel ami az általa elfogyasztott tápláék feldolgozáshoz szükséges ezért gyakran külső kiegészítése szorul pótlásuk. A megfelelő emészőenzim ellátással növelni tudjuk a tápanyagok felszívódását és optimális hasznosulását. Az emésztőrenszer folyamatos munkája leállna a megfelelő mennyiségű rostbevitel nélkül is így azoknak is kínálunk alternatívát akik nem tudják megoldani a jó minőségű rostok fogyasztását vagy szeretnék kitisztítani bélrendszerüket. Az emésztőenzimek mellett a másik fonots tényező az emésztőrendszerben jelen lévő bélflóra, azaz a jótékony bélbaktériumok tenyészete melyek kiemelkedő szerepet játszanak a különböző tápanyagok optimális hasznosulásában. Mindemellett a hétköznapok ártalmai során felhalmozódott toxinok által az emésztő rendszer és az immunrendszer szoros kapcsolata megtörhet, ezeknek a méreganyagoknak a kiürítésében és semlegesítésében lehet szerepük a májvédő és mérehtelenítő termékeknek.
   Több