GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Whey-Waffer 32% 35g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Whey-Waffer 32% 35g

  Whey-Waffer 32% 35g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

386 Ft

Ingyenes szállítás

32% WHEY WAFER BAR

Szeretnél úgy enni egy fehérjés szeletet, hogy nem is tudod, hogy az egy fehérjés szelet - mert elfelejted, annyira olyan íze van, mint egy igazi csokinak? Ugyan, ki ne szeretné ezt? Mindig mondjuk, hogy a fehérjés szeletekre desszertként tekintsen mindenki, amiben történetesen szerencsére legalább vam egy kis extra fehérje. Nos, a Weider 32% Whey Wafer Bar-jában akad fehérje bőven, na de az íze... az utánozhatatlan!

Összetétel / 35g

 • Energy: 753 kJ / 180 kcal
 • Protein: 11.2 g
 • Carbohydrates: 12.7 g
 • Fat: 9.3 g
 • Milk Chocolate Coating (Sugar, Cocoa Butter, Milk Powder, Cocoa Mass, Sweet Whey Powder, Butter, Emulsifier (Soya Lecithins), Flavouring), Whey Protein, Wheat Flour, Dark Chocolate (Cocoa Mass, Cocoa Butter, Sugar, Cocoa Powder, Emulsifier (Soya Lecithins) Flavour), Vegetable Fat, Fructose, Milk Protein, Emulsifier (Soya Lecithins), Polyglycerol Polyricinoleate, Thickener (Guar Gum), Raising Agent (Ammonium Bicarbonate, Sodium Bicarbonate), Sweetener (Sucralose)