Kategóriák

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

SPECIÁLIS ÉS KEVERT KREATINOK

A piacon elérhető legalapvetőbb kreatin típus a kreatin monohidárt, ami a körültekintő használattal párosítva nagyon kedvező ár/hatás aránynak örvend. Viszont van néhány ok ami miatt a teljesítményfokozó táplálékkiegészítő piac mégis fejleszteni kezdte ezt a hatóanyagot. Ezek az okok az eredményes használathoz szükséges alapelvek és szabályok be...

A piacon elérhető legalapvetőbb kreatin típus a kreatin monohidárt, ami a körültekintő használattal párosítva nagyon kedvező ár/hatás aránynak örvend. Viszont van néhány ok ami miatt a teljesítményfokozó táplálékkiegészítő piac mégis fejleszteni kezdte ezt a hatóanyagot. Ezek az okok az eredményes használathoz szükséges alapelvek és szabályok betartásának bonyolultsága és időigényessége és a kreatin monohidrát stabilitásának és ez által hasznosulásának gyengeségei. A kreatin teljesítményt és izomépítést fokozó hatásainak felfedezése óta sokfajta speciális kötésű kreatin formula látott napvilágot. A különbözű kötésű kreatinok alapelve, hogy valamilyen módon stabilizálják és ellenállóbbá teszik a hatóanyag szerkezetét, így kevésbé károsítják és semlegesítik a különböző érintkező közegek mint például a gyomorsav. Ez által az ilyen speciális kreatinok felszívódása, hasznosulása és hatásfoka jobb. Többnyire ezek a típusok nem igényelnek akkora inzulin reakciót (sőt gyakran keverik őket inzulin utánzó vagy inzulin érzékenységet fokozó hatóanyagokka) mint a sima mondihidrát, így nem követelnek meg akkora mértékű szénhidrát fogyasztást maguk mellé a megfelelő működéshez. Mindez azt eredményezi, hogy kisebb dózisokkal, alacsonyabb szénhidrát bevitellel, tisztább izomzat növekedés és kisebb mértékű sejten kívüli vízvisszatartás tapasztalható! Ajánljuk azoknak az ilyen típusokat akik az egyszerűbb használatot kedvelik és inkább a kisebb mértékű de minőségibb növekedés vagy megtartás a cél akár izomtömeg akár erőszint tekintetében. Azoknak is ajánljuk akiknél fontos, hogy a minéll jobb fizikum és erőszint mellett ne legyen túlzott testtömeg gyarapodás!

Több