Kategóriák

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

OMEGA ZSÍRSAVAK

Az Omega zsírsavak többszörösen telítettlen esszenciális zsírok melyek kellő mértékű fogyasztása és megfelelő arányai nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. A legfontosabb és sajnos fogyasztási szempontból legelhanyagoltabb esszenciális zsírok az Omega-3 zsírsavak. Ez után következinek az Omega-6 zsírsavak de a tendencia azt muta...

Az Omega zsírsavak többszörösen telítettlen esszenciális zsírok melyek kellő mértékű fogyasztása és megfelelő arányai nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. A legfontosabb és sajnos fogyasztási szempontból legelhanyagoltabb esszenciális zsírok az Omega-3 zsírsavak. Ez után következinek az Omega-6 zsírsavak de a tendencia azt mutatja, hogy az omega-6 bázisú zsírok bevitele sokkal egyszerűbb ezért a megfelelő és nagyon fontos arány megtartása érdekében első sorban az Omega-3 kiegészítést javasoljuk. Az Omega-3 zsírsavakon belül is több féle létezik, a legáltalánosab megfogalmazásban növényi ALA (alfa linolén sav) és a jobban hasznosuló, hatékonyabb EPA és DHA állati eredetű (leggyakrabban zsírosabb húsú tengeri halakból nyerik ki) típusokat különböztethetjük meg. Az omega-3 rengeteg élettani folyamatban játszik szerepet, az idegi ingerület átvitelen keresztül a hormonháztatáson át a testzsír metabolizmusig ezért a kevés halat vagy minőségi omega-3 forrást fogyasztóknak az alapvetően ajánlott étrendkiegészítők közé soroljuk. Továbbá az agyi idegi kapcsolatok erősítésével fontos szerepet tölthet be a gyermekeknél a mentális fejlődésben, segíthet a szívérrendszer  egészségének megőrzésében, a zsírban oldódó vitaminok, tápanyagok felszívódásában és az izületek karbantartásában!

Több