Kategóriák

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

L-CARNITINE ÉS CLA

Az l-karnitin, mint természetes szállítóegység, szerepet játszik a sejteken belül történő testzsír oxidációban, ezáltal a megnövelt bevitelével a megemelkedett pulzus, tehát edzés hatására okozhatja a testzsír égetést.

A CLA  egy olyan speciális zsírsav, amely az alacsony szénhidrát és magas fehérje bevitelű diétánál, nagymértékben javíthatja a t...

Az l-karnitin, mint természetes szállítóegység, szerepet játszik a sejteken belül történő testzsír oxidációban, ezáltal a megnövelt bevitelével a megemelkedett pulzus, tehát edzés hatására okozhatja a testzsír égetést.

A CLA  egy olyan speciális zsírsav, amely az alacsony szénhidrát és magas fehérje bevitelű diétánál, nagymértékben javíthatja a test zsír és izomszövet arányát, az izomzat javára.

Az l-karnitin és CLA, szinergikusan, remekül kiegészítik egymást.

Mivel stimuláns mentes hatóanyagok, a magas vérnyomással, vagy egyéb keringési betegségben szenvedők, koffein érzékenyek is fogyasztatják. 

 

Több