Xtreme Napalm Pre- Contest 500g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Xtreme Napalm Pre- Contest 500g

  Xtreme Napalm Pre- Contest 500g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

10 890 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

FA XTREME NAPALM PRE-CONTEST

Az Xtreme Napalm (R) Pre-Contest fiziológiailag aktív vegyületei az edzés optimális hatékonyságát garantálják. A speciális hatóanyag mátrixok közvetlenül befolyásolják az izomtömeg és az erő növekedését.
Xtreme NO-Volumizing Complex és az Xtreme Power & Focus Complex - az alfa ketoglutarát optimális mennyisége citrulinnal kiegészítve növeli a nitrogén-monoxid endotheliális szekrécióját, tágítja a vérereket, és nagymértékben növeli a tápanyagok, beleértve az anabolikus serkentők szállítását közvetlenül a dolgozó izmokba. Kutatások bizonyítják, hogy a citrullin csökkenti a tejsav szintjét, ami jelentősen befolyásolja az edzés lehetőségeit. Ezt a hatást a béta-alanin is támogatja, amely az egyik legfontosabb intracelluláris puffer rendszer, a karnozin alkotóeleme. 
Az Xtreme Power & Focus Complex a B-vitamin komplex csoport biztosítja a maximális koncentrációt, minimum izomfáradtságot és az edzés alatti tűrőképességet. 
Az Xtreme Napalm (R) Pre-contest fontos antioxidánsokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ezek az antioxidánsok, semlegesítik az edzés alatt generált szabad gyököket, így megakadályozza a mikrosérülésk keletkezését, csökkenti a nem kívánt katabolikus folyamatok előfordulását. Emellett a Delivery&Electrolite Complex biztosítja azokat a lényeges elektroliteket, amelyek hidratálják a szervezetet és garantálják az izomszövet optimális sav-bázis egyensúlyát és ezáltal az anyagcsere folyamatok megfelelő sebességét és színvonalát is. 
Az Xtreme Napalm (R) Pre-contest szénhidrátokat, cukrokat nem tartalmaz, így azok számára is megfelelő, akik korlátozni szeretnék a felvett szénhidrátok mennyiségét. 

FA XTREME NAPALM PRE-CONTEST

Egy adag mérete: 5 g | 1 scoopAdagok Száma: 500
Adagonként tartalmazDV %Xtreme NO-Volumizing Complex3000 mg
Beta-Alanine (as CarnoSyn ®)2000 mg
Arginine AKG1000 mg
Xtreme Power & Focus Complex1550 mg
Citrulline malate750 mg
Taurine500 mg
Caffeine Anhydrous200 mg
Glucuronolactone100 mg
Delivery & Electrolite Complex255 mg
Sodium bicarbonate90 mg
Sodium bicarbonate90 mg
Potassium phosphate90 mg
Magnesium phosphate50 mg
Hydrolyzed casein (PeptoPro ®)25 mg
Ingredients: 
Beta-alanine (CarnoSyn ®), alpha-ketoglutarate, citrulline malate, taurine, caffeine anhydrous, glucuronolactone, vitamin C (L-ascorbic acid), sodium bicarbonate, magnesium phosphate, potassium phosphate, flavor, hydrolyzed casein from milk ( PeptoPro ®), acidity regulator (citric acid), niacin (nicotinic acid amide), vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), anti-caking agents (silicon dioxide, tricalcium phosphate), sweetener (sucralose), Selenium (IV) Sodium dye (E110 - may have a detrimental effect on activity and attention in children), vitamin B12 (cyanocobalamin).

Adagolás: Egy adagot 250-300 ml vízben oldj fel és fogyaszd 30 perccel edzés előtt. 24 órán belül ne fogyassz egy adagnál többet!