Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Új
Reflex NEXGEN multivitamin 60 kapszula Nagyobb

Reflex NEXGEN multivitamin 60 kapszula

 • 5033579073514
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Reflex NEXGEN multivitamin 60 kapszula

  Reflex NEXGEN multivitamin 60 kapszula

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 80 hűségpont. A kosárad összesen 80 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 80 Ft.


2 669 Ft

A Nexgen ® a kivonatok nagyobb mennyisége mellet most kisebb kapszulaméretben kapható és olyan új összetevőkkel lett gazdagabb, mint a koenzim Q10, K2, lutein-észterek, antioxidánsok.
Amennyiben nagyobb igénybevétel esetén kívánatos, a Nexgen® megerősített változatát a Nexgen PRO®-t, ajánljuk figyelmében, melynek magasabb hatóanyagtartalma, és 3-szor naponta lehetséges adagolása minimális vizelettel való kiválasztódást biztosít.

 • Összetevői között a színvonalas K2 vitamin is szerepel. A K2 vitamin a K vitamin biológiailag legaktívabb formája. A K vitamin a szívműködésben és a csontok egészségének megőrzésében tölti be legjelentősebb szerepét.
 • Metylkobalamint - B12 vitamint tartalmaz, ami a B vitaminok legmagasabb biológiai értékkel rendelkező formája.
 • Az alkalmazott lutein forma a BIOLUT Lutein Ester. A lutein sárga kartonoid, amely számos növényben és állati szövetben előfordul. A makula primer kartonidja (a szemretina közép régiója). Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a lutein védelmet nyújthat a a fénykárosodással szemben, és így képes lehet lelassítani vagy megállítani az öregedéssel járó makuladegenerációt (AMD)
 • Szőlőmag kivonat. Antioxidáns hatása 20x erősebb a C vitaminnál és 50x erősebb mint a E-vitamin.
 • Kaneka márkájú tiszta, japán Q10. A Q10 koenzim struktúrájával a K és az E vitaminra emlékeztet, a test minden sejtjében megtalálható. Biokémiai reakciókban a sejt mitokondriumokon belül vesz részt az energiaszerzésben és szállítási folyamatokban, amelyek az életképes sejtműködés feltételei. Ezen túlmenően jelentős antioxidáns.
 • Vas, magnézium, cink, réz, mangán, molibdén és króm aminosavakhoz kötött kelát formában. Ez a legdrágább ásványi anyag forma,  és egyben leghatékonyabb, amely vitamintablettákban megtalálható. Kizárólag néhány márka alkalmazza ezt a költséges formulát, a Nexgen ® termék ezek közé tartozik.

 

Nexgen® - fitness, wellness
Nexgen PRO® - élsportok, erőemelés, testépítés stb.

Adagok száma: 30  2kapsle obsahují  % RDA
 Vitmin A (retinyl-acetát)  800ug  100%
Vitamín D3 (cholekalciferol)  25ug  500%
 DeltaGold®Tokotrienoly (35% tokotrienol - ebből 84-92% delta-tokotrienol, 8-16 gama-tokotrienol)  3mg  *
 Vitamin K2-MK7 ( MenaquineGold®, menachinon-7)  5ug  7%

 Vitamin B1 (thiamin hydrochlorid)

 12mg  1.091%
 Vitamin B2 (riboflavin)  10mg  714%
 Niacin (nikotinamid)  20mg  125%
 Pantoténsav (D-kalcium pantothenát )  10mg  167%
 Vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid)  10mg  714%
 Folsav (kyselina pteroylmonoglutamová)  400ug  200%
 Vitamin B12 (methylkobalamin)  50ug  2.000%
 D-Biotin  150ug  300%
 Vitamin C  200mg  250%
 Magnézium (magnézium citrát)  100mg  27%
 Vas kelát  6mg  43%
 Réz kelát  1mg  100%
 Cink kelát  15mg  150%
 Mangan (L-aspartát mangán)  1mg  50%
 Szelén (L-seleno methionin SeLECT®)  150ug  273%
 Króm - kelát  200ug  500%
 Bór   1mg  *
 Szőlőmag kivonat (95% Proanthokyanidiny )  50mg
 Quercetin  10mg  *
 Cholin (cholin bitartrát)  10mg  *
 Inositol  10mg  *
 Lutein észter (Biolut®)  1mg  *
 Koenzym Q10  10mg  *
 LactoSpore® probiotikum  100.000.000 spor  *

Ingredients:USP Magnesium Citrate, Ascorbic Acid, Green Tea Extract (95% Polyphenols, Grapeseed Extract (95% Proanthocyanidins), Zinc L-Monomethionine, Carriers (Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate), L-Selenomethionine (Selenium SeLECT), Lycopene (Lyc-O-Mato), Menaquinone-7 (MenaquineGold) derived from fermented defatted soy flour extract, Tocotrienols as DeltaGold (35% total Tocotrienols of which 84-92% Delta Tocotrienol, 8-16% Gamma Tocotrienol) obtained from Annatto, Maltodextrin, Quercetin, Nicotinamide, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Cholecalciferol, Calcium Pantothenate, Choline Bitartrate, Inositol, Thiamin Hydrocloride, Sodium Borate, Lutein as Biolut (Tagetes Erecta, Flower (90% Lutein esters of which 45% Trans Lutein)), Copper Aspartate, Coenzyme Q10, LactoSpore Bacillus Coagulans, Retinyl Acitate, Manganese Aspartate, Piperine (Bioperine), Carrier (Silicone Dioxide), Chromium Picolinate, Pteroylmonoglutamic Acid, D-Biotin, Methylcobalamin.