Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Új
PVL MUTANT MCT Oil 946ml Nagyobb

PVL MUTANT MCT Oil 946ml

 • 627933025827
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  PVL MUTANT MCT Oil 946ml

  PVL MUTANT MCT Oil 946ml

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 195 hűségpont. A kosárad összesen 195 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 195 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

6 449 Ft

MCT - közepes lánchosszúságú zsírsavak. Egyedülálló molekuláris szerkezete révén gyorsan felszívódik, nem tárolódik zsír formájában, hanem elősegíti annak lebomlását. Az MCT  nem tartalmaz koleszterint, a mitokondriumokban való behatoláshoz nem igényel L-karnitint és akár 2 x több kalóriát biztosít, mint a fehérjék vagy a cukrok. Az MCT-olaj energiává alakulása során úgynevezett ketonokra bomlik, amelyek megakadályozzák az izmok bomlását. Különösen előnyös  az endomorf alkatúak számára, vagyis azoknak, akik súlyfelesleget is könnyen szerzik együtt az izmokkal, amelytől később fáradságosan kell megszabadulniuk. És itt ismét az MCT-olaj kap szerepet.  Felgyorsítja az anyagcserét, és "megtanítja" a szervezetet felhasználni a zsírt. Az MCT-olaj segítségével így újabb izmot épít, és zsírégetést valósít meg.

Az MCT hasznos az intenzív fogyókúrák során mert felgyorsítja az anyagcserét, és védi az izomtömeget a lebomlástól. Kiváló energiaforrás a testépítők számára, szálkásítás fázisban védi az izmokat és elég energiát biztosít az edzéshez.

Összetevők15 ml100 ml
Kilocalories 120 800
Kilojoule 502.08 3347.20
Fat 14 gr 93.33 gr
- saturated fat 14 gr 93.33 gr
- trans fat 0 gr
Cholesterol 0 mg
Sodium 0 mg
Carbohydrate 0 gr
Protein 0 gr


Összetétel: 
100% fractionated coconut oil (medium chain triglycerides).