Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Teljes tojás rúd (főzött) 500g Nagyobb

Teljes tojás rúd (főzött) 500g

 • 5998322111205
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Teljes tojás rúd (főzött) 500g

  Teljes tojás rúd (főzött) 500g

  FŐZöTT TELJES TOJáSRúD

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 18 hűségpont. A kosárad összesen 18 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 18 Ft.


Elérhetőség: Készleten

FŐZöTT TELJES TOJáSRúD

606 Ft

FŐZöTT TELJES TOJáSRúD

1 kg termék 22 db tojás beltartalmát, a sárgáját és a fehérjét teljes mennyiségében, homogenizált, főzött formában tartalmazza. Harmonikus íze az enyhe sózásnak és citromsavval történt kezelésnek köszönhető. Az ötrétegű műbél biztosítja a 35 napos eltarthatósági időt. A termék 500 g-os töltőtömegű kiszerelésben készül.

A Capriovus tojástermékekek a webshopunkon keresztül történő rendelését hűtést igénylő termék lévén kizárólag személyes átvétellel tudjuk felvenni!

összetevők: étkezési tojás, étkezési só 0,6 %, antioxidáns E330.

átlagos tápérték/ 100g:

Energia: 163 kcal

Fehérje: min. 11g

Szénhidrát: 0,7g

Ebből cukor: 0,4g

Zsír: 9,8g

Ebből telített zsír: 3g

Rost: 0g

Nátrium: 1g