Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Tojásfehérje lé 1000g (Pasztőrözött) Nagyobb

Tojásfehérje lé 1000g (Pasztőrözött)

 • 5998322113117
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Tojásfehérje lé 1000g (Pasztőrözött)

  Tojásfehérje lé 1000g (Pasztőrözött)

  PASZTŐRöZöTT TOJáSFEHéRJE Lé

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 37 hűségpont. A kosárad összesen 37 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 37 Ft.


Elérhetőség: Készleten

PASZTŐRöZöTT TOJáSFEHéRJE Lé

1 252 Ft

PASZTŐRöZöTT TOJáSFEHéRJE Lé

1 kg termék 33 db átlagos tömegű tojás fehérjéjét tartalmazza. 

A Capriovus tojástermékekek a webshopunkon keresztül történő rendelését hűtést igénylő termék lévén kizárólag személyes átvétellel tudjuk felvenni!

összetevők: Pasztőrözött tojásfehérje lé*, antioxidáns E330

átlagos tápérték/ 100g:

Energia: 56 kcal

Fehérje: min. 10g

Szénhidrát: 0,7g

Ebből cukor: 0,7g

Zsír: 0g

Ebből telített zsír: 0g

Rost: 0g

Nátrium: 0,42g

* Allergén összetevő: tojás

FELHASZNáLáSI JAVASLAT, ELŐNYöK:

Konyhák, cukrászatok, édesipari, sütőipari termékek előállítói részére, akik jelentős mennyiségben készítenek felvert tojásfehérjét, töltelékek, pudingok, habtermékek előállítására. A termék azonnal felhasználható, nem igényel előkészítést, nem termelődik feleslegesen tojássárgája. A felvert tojásfehérje habtartóssága kiváló. További előny, hogy nem keletkezik vesztesége a fehérje kinyerésekor és nem kell a veszélyes hulladék (tojáshéj, tojástálca) elhelyezéséről gondoskodnia. A termék hűtve, 0-+4C hőmérsékleten tárolandó, a hűtőlánc biztosítására háztartási hűtőgép is elegendő, felbontás után 24 órán belül fel kell használni.