Scitec Nutrition 100% Plant Protein (0,9 kg) Nagyobb

Scitec Nutrition 100% Plant Protein (0,9 kg)

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition 100% Plant Protein (0,9 kg)

    Scitec Nutrition 100% Plant Protein (0,9 kg)

    Gluténmentes, rendkívül tiszta pisane® borsófehérje izolátumból!

    • 100%-BAN BORSÓFEHÉRJE IZOLÁTUMBÓL!
    • GLUTÉN-, LAKTÓZ-, TEJ- ÉS GMO-MENTES NÖVÉNYI FEHÉRJE!

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

Gluténmentes, rendkívül tiszta pisane® borsófehérje izolátumból!

  • 100%-BAN BORSÓFEHÉRJE IZOLÁTUMBÓL!
  • GLUTÉN-, LAKTÓZ-, TEJ- ÉS GMO-MENTES NÖVÉNYI FEHÉRJE!

7 890 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

100% PLANT PROTEIN

Gluténmentes, rendkívül tiszta pisane® borsófehérje izolátumból!

  • 100%-BAN BORSÓFEHÉRJE IZOLÁTUMBÓL!
  • GLUTÉN-, LAKTÓZ-, TEJ- ÉS GMO-MENTES NÖVÉNYI FEHÉRJE!

borsófehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik a tápértékét tekintve. A tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy esszenciális aminosav profilja ideálissá teszi emberi fogyasztásra. A sporttáplálkozás szempontjából releváns aminosavak jelenléte kivételesen magas. Nagyszerű glutamin, lizin és BCAA tartalmában hasonlít a tejsavófehérjéhez, míg arginin tartalom tekintetében kimagasló, sokkal jobb a tejsavófehérjénél. A borsófehérje emésztési aránya nagyon magas, embereknél 98%-os. Ráadásul ez a fehérje hatékonyan nyomja el az éhséget, részben mert közvetlenül is hat a telítettségi faktorokra.

A 100% Plant Protein az egyik legjobb, rendkívül tiszta nyersanyagra épít: a belga Pisane® borsófehérje izolátumra, ami helyileg termesztett sárgaborsóból származik. Ez abszolút természetes és GMO-mentes, közel 90%-os fehérjetartalommal. A kivonás egy egyedi vizes folyamaton alapul, szerves oldóanyagok vagy hexán nélkül. A műtrágyázást és öntözést nem igénylő borsó ültetvény környezetvédelmi szempontból nagyon „zöld” és mivel a borsó helyben terem, az általunk hagyott „szénlábnyom” kicsi.

Nem mindenki tolerálja az állati eredetű fehérjéket, különösen a tejfehérjéket. Számukra a mi 100% Plant Protein-ünk nyújtja a megoldást! De még, ha nincs is semmi problémád az állati fehérjékkel, ez a borsófehérje akkor is jó kiegészítés lehet. Nagyon ajánlott a fehérjeforrásaid rendszeres rotálása (egyik héten tejsavó, a következő héten borsó, stb.)

Mivel krémes és édes, a 100% Plant Protein porból ízletes turmix készíthető. Ízvilága kivételes, nem csak, hogy elviselhető a termékünk állaga és íze, hanem kifejezetten finom!

Adagonként 21 gramm magas minőségű fehérjével ez a formula egyaránt kiváló edzés előtti energizáló és edzés utáni regeneráló turmixnak. A termékben lévő fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.

Adagolási javaslat

Keverjen össze 1 adag (30 g – 3/4 adagolókanál) 100% Plant Protein port 300 ml vízzel. Elsősorban edzés után ajánlott.

Figyelmeztetés
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!



Összetétel



SCITEC NUTRITION 100% PLANT PROTEIN
Összetétel:

Egy adag mérete: 30 g | 3/4 scoop
Adagok Száma: 30

 Adagonként tartalmazDV %

Kalória102 kcal 

    Kalória Zsírból0 kcal 

Zsír1.3 g

   abból telített zsírsavak0,7 g

Nátrium1500 mg

Szénhidrát1.5 g

   Cukor1,4 g

Fehérje21 g

Makronutriensek
Kalóriaeloszlás
20.7%70%
TypeWeight
Fehérje21
Szénh.1.5
Zsír1.3
Egyéb6.2
Szénh.:
1.5 g
82.7%
TypeCalorie
Fehérje86
Szénh.6
Zsír12
  • 70,0% Fehérje
  • 5,0% Szénh.
  • 4,3% Zsír
  • 20,7% Egyéb
  • 82,5% Fehérje
  • 5,9% Szénh.
  • 11,6% Zsír


INGREDIENTS

Pisane® C9 Pea Protein Isolate, Flavors (Chocolate Praline, White Chocolate), Fat-Reduced Cocoa Powder (10-12%), Sodium Chloride, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Thickener (Xanthan gum)

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!