100% Gourmet Diókrém - 200g Nagyobb

Valentine's 100% Gourmet Diókrém - 200g

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Valentine's 100% Gourmet Diókrém - 200g

    Valentine's 100% Gourmet Diókrém - 200g

    100% DIÓ – 100% EGÉSZSÉG – 100% ÉLVEZET

     

    A diót száraz pörkölési technológiával készítjük elő, így nem tartalmaz felesleges olajat és adalékanyagot sem. Ezután a frissen pörkölt diót azonnal őröljük, így extra krémes állagot kapunk. Pazar, lágy ízéhez semmi sem hasonlítható.

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

100% DIÓ – 100% EGÉSZSÉG – 100% ÉLVEZET

 

A diót száraz pörkölési technológiával készítjük elő, így nem tartalmaz felesleges olajat és adalékanyagot sem. Ezután a frissen pörkölt diót azonnal őröljük, így extra krémes állagot kapunk. Pazar, lágy ízéhez semmi sem hasonlítható.

2 390 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

100% DIÓ – 100% EGÉSZSÉG – 100% ÉLVEZET

 

A diót száraz pörkölési technológiával készítjük elő, így nem tartalmaz felesleges olajat és adalékanyagot sem. Ezután a frissen pörkölt diót azonnal őröljük, így extra krémes állagot kapunk. Pazar, lágy ízéhez semmi sem hasonlítható.

 

VEGÁN, – NINCS HOZZÁADOTT SÓ, OLAJ VAGY CUKOR, – GLUTÉNMENTES,  – GAZDAG FEHÉRJÉBEN ÉS ROSTBAN, – LAKTÓZMENTES, – MINDENMENTES, – MAGYARORSZÁGON KÉSZÜLT

 

Tápérték adatok:

Átlagos tápérték100 g termékben
Energia2738 kJ / 654 kcal
Zsír65,2 g
Ebből telített zsírsav6,7 g
Szénhidrát13,7 g
Ebből cukor2,6 g
Fehérje15,2 g
Rost6,7 g
0,005 g

 

 

Összetevők:
100% dió

 

Allergén információ:
100% dió! A termék dióféléket, gabonaféléket, szezámot, glutént és szóját feldolgozó üzemben készült.

 

Tárolás:
Közvetlen napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárold! Felbontás után tartsd hűtőben és fogyaszd el 3 hónapon belül! Előfordulhat az olaj szétválása, ebben az esetben keverd fel a krémet.

 

Felhasználás:
Fogyaszd egyenesen az edényből, kendd kedvenc ételeidre, add hozzá turmixodhoz, vagy készíts belőle sütit!

 

Nettó tömeg: 200g

 

Származási hely: Magyarország