GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Superior Amino 2222 150 Caps 150 Kapszula Nagyobb

Superior Amino 2222 150 Caps 150 Kapszula

 • 748927020229
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Superior Amino 2222 150 Caps 150 Kapszula

  Superior Amino 2222 150 Caps 150 Kapszula

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

4 953 Ft

Ingyenes szállítás

Superior Amino 2222: 2222 mg húsz féle típusú aminosav

Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének, a fehérjéknek az alkotóelemei. A test szöveteinek képződéséhez többféle aminosavból felépülő fehérjére van szükség. A test szárazanyagtartalmának több, mint 50 %-át fehérje alkotja!

 

Superior Amino 2222

 

A fehérjék szerkezetének kialakításában a sokféle aminosavból mindössze 20 vesz részt. Mindegyikük molekulájában a központi helyzetben lévő szénatomhoz egy aminocsoport, egy karboxilcsoport, egy hidrogénatom és egy oldalláncnak nevezett csoport kapcsolódik. Az egyes aminosavak az oldalláncok felépítésében különböznek egymástól. Az Amino 2222 adagonként 2,222 mg esszenciális, feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmaz, L-Ornitinnel és L-Karnitinnnel megerősítve.

 

A Superior Amino 2222 előnyei

 • segít az izom növekedésében és regenerációjában
 • 2,222 mg aminosavat tartalmaz
 • 20 féle különböző tipusú aminosavat tartalmaz
 • L-Carnitinet és L-Ornitinet tartalmaz 

 

Ajánlott adagolás

Fogyassz étkezéseid mellé egy adagot azaz 2db kapszulát valamint edzés előtt és után is 2-2 darabot. Lágyzselé kapszulás kivitel!

 

Összetevők

Fehérjék keveréke, (tejsavó, savóprotein-koncentrátum, szójafehérje, tejsavó peptidek), kroszkarmellóz-nátrium, mikronizált keveréke aminosavak (L-leucin, L-izoleucin, L-valin, L-glutamin, L-arginin), szilícium-dioxid lecitin, lecitint, enzim komplex (amiláz, proteáz, celluláz, laktáz, lipáz).

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag
Kalória15 kcal
Kalória zsírból0 kcal
Zsírok0 g
Nátrium40 mg
Szénhidrátok2 g
Fehérjék2 g
Esszenciális aminosavak (EAA) 
Tryptofan40 mg
Valin130 mg
Treonin109 mg
Izoleucin130 mg
Leucin240 mg
Lizin159 mg
Fenilalanin89 mg
Metionin40 mg
Feltételes esszenciális aminosavak (CAA) 
Arginin120 mg
Cisztin30 mg
Tirozin70 mg
Hisztidin40 mg
Proline130 mg
Glutamin388 mg
Nem esszenciális aminosavak (NAA) 
Aszparaginsav239 mg
Szerin100 mg
Glicin69 mg
Alanin99 mg

 

 

Figyelmeztetés

Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlatos terhes. vagy szoptató nők számára és 15 éven aluliaknak. Ne haladjuk meg a napi adagot. 
Allergén információ: szóját és tejet tartalmaz.