BIOTECHUSA Glutamine Zero 300 g Nagyobb

BioTechUSA Glutamine ZERO 300g

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    BioTechUSA Glutamine ZERO 300g

    BioTechUSA Glutamine ZERO 300g

    A BioTechUSA Glutamine Zero terméke egy ízesített, edzés előtt, után vagy akár közben is alkalmazható por formula. 90%-ban a kondicionálisan esszenciális glutamin aminosav az aktív hatóanyaga a terméknek.

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 203 hűségpont. A kosárad összesen 203 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 203 Ft.


Elérhetőség: Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

A BioTechUSA Glutamine Zero terméke egy ízesített, edzés előtt, után vagy akár közben is alkalmazható por formula. 90%-ban a kondicionálisan esszenciális glutamin aminosav az aktív hatóanyaga a terméknek.

6 710 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

  • 11 g L-glutamin adagonként
  • Cukormentes*
  • 4-féle ízben
  • Aszpartámmentes
  • Tartósítószer-mentes

*Az állítás a vízzel higított fogyasztásra kész termékre vonatkozik.

A BioTechUSA Glutamine Zero terméke egy ízesített, edzés előtt, után vagy akár közben is alkalmazható por formula. 90%-ban a kondicionálisan esszenciális glutamin aminosav az aktív hatóanyaga a terméknek.

1 adagban (12 g)

  • 11 g L-glutamin aminosav tartalom

Kiknek ajánljuk a Glutamine Zero-t?

  • akiknek fontos a finom íz de a hatékonyságból sem engednek
  • küzdősportokat űzőknek
  • fitnesztermi edzéseket végzőknek
MIÉRT VAN SZÜKSÉGED AMINOSAVAKRA?

Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének, a fehérjéknek az alkotóelemei. Az aminosavak közül vannak olyanok, amelyeket képes előállítani az emberi szervezet (nem esszenciális aminosavak), míg a másik csoportba tartozó aminosavakat (esszenciális aminosavak) a táplálékkal kell bevinnünk. A fehérjék szerkezetének kialakításában a sokféle aminosavból mindössze 20 vesz részt. Az aminosavak elengedhetetlenek a szervezet valamennyi funkciójának működéshez, mint például az emésztés, a májműködés vagy a sebgyógyulás. Az aminosavak karbantartják a bőrt, az ínszalagokat, az izmokat, az ínakat, a belső szerveket, a mirigyeket, a hajat és a körmöket. Továbbá szerepet játszanak a hormonok és az ingerület-átvivő vegyületek és enzimek termelésében. Mindezeken felül energiaforrásként, szénhidrát-, illetve lipidképző tápanyagként is szerepet játszanak. Az állati eredetű táplálékok az alapvető aminosavak leggazdagabb forrásai, míg a növényi táplálékok gyakran nem tartalmazzák mindegyiket.

A Glutamine Zero az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Íz: citrom, kékszőlő, barackos ice tea, görögdinnye

Kiszerelés: 12 g (1 adagos), 300 g (25 adag), 600 g (50 adag)

Felhasználási javaslat: Keverjünk el egy adagot (2 csapott adagoló kanálnyi=2 púpozott teáskanál) 150 ml vízben, fogyasszuk edzés után közvetlenül. A pihenőnapokon fogyasszuk délután! javasoljuk a keverőpalack használatát!

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Ha orvosi kezelés alatt áll, használat előtt konzultáljon orvosával.

Összetevők: 
Kékszőlő ízű: L-glutamin (90%), étkezési sav (citromsav), aromák, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, színezékek (alluravörös AC**, indigotin). 
Citrom ízű: L-glutamin (90%), étkezési sav (citromsav), aromák, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, színezék (tartrazin)**. 
Barackos ice tea ízű: L-glutamin (90%), étkezési sav (citromsav), aromák, fekete tea (Camellia sinensis) kivonat, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), színezék (karamell) édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só. 
Görögdinnye ízű: L-glutamin (91%), étkezési sav (citromsav), aromák, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, színezék (alluravörös AC)**. ** Gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Átlagos tápérték adatok 100 g/12g termékben (1 adag: 12 g, Adagok száma a termékben: 1/12 g) Energia 159 kJ/37 kcal (1,9%*) / 19 kJ/ 4,5 kcal (0,22%*), Zsír 0,05 g (0,07%*)/0,01 g (0,01%*), - amelyből telített zsírsavak 0 g/0 g (0%*), Szénhidrát 5,5 g (2,1%*)/0,66 g (0,25%*), - amelyből cukrok 0,7 g (0,78%*)/0,08 g (0,09%*), Fehérje 0,01 g (0,03%*)/0 g (0%*) g, Só 0,33 g (5,5%*)/0,04 g (0,66%*).
Egyéb aktív hatóanyag 12g termékben: L-glutamin 11g. *NRV: Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/ 2000 kcal). Cukormentes: <0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész termékekben.

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap, hó, év): lásd a fehér mezőben.

TÁROLÁS: Szorosan lezárva, 5°C és 25°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU