BCAA Mega Caps 1100 120 caps 120 kapszula Nagyobb

BCAA Mega Caps 1100 120 caps 120 kapszula

 • 5901330023330
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  BCAA Mega Caps 1100 120 caps 120 kapszula

  BCAA Mega Caps 1100 120 caps 120 kapszula

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

6 790 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Olimp BCAA MEGA CAPS® 120 kapszula

 

1100 mg BCAA 1 kapszulában! 
BCAA Mega Caps – Mega védelem az izmaidnak!

Olimp BCAA Mega Caps mega dózisban tartalmazza a száraz izomzatunk kb. egyharmadát alkotó BCAA aminosavakat a legmagasabb gyógyszerészeti tisztaságban – kapszulánként 1.100mg színtiszta, magas biohasznosulási értékű izomvédő és építő hatóanyag!

Az izmaid legkönnyebben saját magukból jutnak energiához, ha pedig tényleg nem dumálni jársz a terembe, ott aztán brutálisan képes felzabálni saját magát! Az izmaid legalább 30%-át alkotó BCAA aminosavak megdöbbentően gyorsan – akár percek alatt is – elkezdenek kiürülni, így egy rendes edzéskor már egyből izmot vesztettél, ha nem óvod, amit már felépítettél!

Az Olimp BCAA Mega Caps minden egyes kapszulája nagy adagban tartalmazza a legtisztább, gyógyszerészeti minőségű „izomvédő” BCAA aminosavakat: L-Leucin, L-Valin és L-Izoleucin az ideális 2:1:1 arányban!

Mivel a BCAA aminosavak közvetlenül az izomban bomlanak le és képesek instant energiát szabadítani az izmaid „sodronyaiba”, ezért az izomrostok azonnal megkezdik a készletek felhasználását – tehát terhelésre felzabálják saját magukat: ez a katabolizmus! Ha már időben megadod az izmoknak a szükséges, vagy az annál is nagyobb BCAA dózist, akkor edzés alatt nem fog „lepusztulni” az izomzatod, tehát nem egy hátrányos pozícióból kezded a regenerációt!

Minden sportoló számára a BCAA aminosavak másik hatalmas előnye az anabolikus hatásukban rejlik! Ez pedig annyit tesz, hogy képes megnövelni a szervezet saját GH (növekedési hormon) és tesztoszteron szintjét, ami jó hatással van az izomzat fehérje beépítési képességére! Tehát a BCAA használatával növekszik a külön bevitt fehérje beépülési aránya, magyarán a fehérjéből nagyobb mértékben lesz izom és kisebb arányban WC töltelék. Ez nem csak a testépítőknek fontos, hanem az intenzív, aerob jellegű sportokat űzőknek is: futáshoz, kerékpározáshoz, vagy küzdősportokhoz is!

Illetve szinte kötelező diétával egybekötött sportoláshoz, mert alacsony kalóriatartalmú étkezés mellett az izmok tényleg kénytelenek saját magukból energiához jutni, ergo a zsír mellett izmot is vesztünk, ráadásul az izom gyorsabban fogy, mint a zsír! Az Olimp BCAA Mega Caps megfelelő adagolása mellett az izomzat megmarad és a meglévő izomzat magasabb energiaigényével még hatékonyabban képes felhasználni a zsírtartalékokat! Mindemellett pozitívan hat a fogyókúrára is, mivel gyorsítja a zsíranyagcserét, így a felhasznált zsírból még több energiához képes juttatni a szervezetet!

Az Olimp BCAA Mega Caps tehát:

 • szálkásításhoz szinte kötelező, hogy megóvjuk a kemény munkával megszerzett izmokat!
 • kemény edzéskor megvédi az izomzatot a lebomlástól!
 • gyorsítja az izomregenerációt és a száraz, tiszta izomzat fejlődését!
 • csökkenti a testzsír arányát a tiszta izomzat növelése mellett!
 • javítja az izomzat terhelhetőségét!

 

Az Olimp BCAA Mega Caps a legtisztább gyógyszerészeti minőségben és mikronizált formában tartalmazza a BCAA aminosavakat! Mikronizált formájának köszönhetően a szervezet a hagyományos formáknál sokkal nagyobb mértékben képes hasznosítani, így jóval nagyobb arányban és sokkal gyorsabban kerül az izomba, ahol ténylegesen képes kiváltani pozitív hatását! A hozzáadott B6 vitamin még tovább képes fokozni a hatékonyságát, egyben növeli a bevitt fehérjék beépülési arányát!


Kiszerelés: 

 • 120 kapszula

 

Javasolt használat:

 • Napi háromszor 1 adag (3 kapszula). Maximum napi 9 kapszula)


Összetevők:


3 kapszula9 kapszula
Az elágazó láncú aminosavak BCAA3,3 g9,9 g
L-leucin 
1,65 g4,95 g
L-valin0,83 g2,48 g
L-izoleucin
0,83 g2,48 g
B6-Vitamin0,7 mg (50% *)2 mg (142,8% *)
* RDA - Ajánlott napi bevitel.